sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sabluunaperhosia ja kultaa

Halusin lakata pari päivää sitten Wild & Mild lakalla nimeltä Golden fall. Lakka osoittautui tosi kivaksi. Peittävyys oli melko hyvä ja taisin laittaa vain kaksi kerrosta lakkaa. Valitettavasti sinä muutaman päivän aikana, kun en ollut saanut koristeluja valmiiksi, lakka kului hieman kärjistä ja jouduin laittamaan kolmannenkin kerroksen. Onneksi sain sitten koristelutkin valmiiksi ja sainpa vielä kuvattua kynnet auringonvalossa :D Kyllä se kesä sieltä tulee.


Tuossa on kaksi kerrosta Golden fall -lakkaa yksinään ja siinähän ne eivät vielä olleet kuluneet. Lakka muistuttaa nimensä mukaan paljon syksyä. Tai ainakin minulle tulee tästä syksy mieleen. Lakka on punaruskea ja siinä on myös violettia ja ehkä hieman kultaa. Taitaa olla koostumukseltaan duochrome.


Tämä kuva onkin otettu suorassa auringonvalossa. Ihanaa! koristeluihin halusin myös kultaa ja päädyin tekemään puolikuu-manikyyrin flormarin kultaisella shimmer -lakalla. Sopihan se nyt näihin joten kuten. Halusin vielä samaan syssyyn laittaa nimettömään ja peukaloon Inkkipinkiltä tilaamani sabluunaperhoset. Eli laitoin siis sabluunan hyvin kuivuneelle kynnelle ja lakkasin kultaisella lakalla kuvion kynteen. Yksinkertaista.


Halusin vielä jotain muuta perhosiin, kun näyttivät vähän tyhjiltä ja laitoinkin molempiin violetit strassit. Nyt näyttikin jo paremmalle. Näistä ehkä puuttuu vielä jotain, mutta en halunnut tunkea enempää koristeita.

 Tosiaan tuo Wild & Mild kuivui melko nopeasti noin halvaksi lakaksi ja levittyvyyskin oli tosi hyvä. Halusin päällyslakaksi laittaa silti varmuuden vuoksi Mavalan pikakuivattavaa, etteivät menisi ruttuun.


Tuon Flormarinkin shimmer -lakka osoittautui paremmaksi kuin luulin. Peitti yllättävän hyvin. Laitoin sitä siis noihin puolikuihin kaksi kerrosta ja vahvistin hieman perhosenkin väriä, tosin en yhtä hyvin kuin sabluunalla, joten reunat eivät välttämättä ole kovin selvät.

Näihin kynsiin tule käytettyä seuraavia lakkoja ja tarvikkeita:


Lumene - Korjaava aluslakka, Wild & Mild - Golden fall, Flormar - U07, Mavala - Minute quick-finish, sabluunatarrat ja strasseja.

Halusin olla säästäväinen ja (joku varmaan huomasikin jo kuvasta) käytin vain yhtä sabluunatarraa kahden sijaan. Tuossa arkissahan on yhteensä 10 perhosta ja sain säästettyä yhden tarran kun tein samalla tarralla kumpaankin kynteen perhosen. En huomannut juuri yhtään eroa perhosissa, eli olihan se jonkinmoinen hyöty sekin.

Aloitin nyt Lumeneiden käytön ja katsotaan viikon kuluttua onko näkynyt lohkeilua ja katkeilua kynsissä kun käytän kynnenvahvistajaa ja korjaavaa aluslakkaa. ;)



Olin näillä kynsillä kolme päivää. Tykkäsin näistä paljon, vaikka yleensä olenkin enemmän sinisten kuin punaisten perään. Pidän myös enemmän kylmistä kuin lämpimistä sävyistä ja hopea tulee minulle ennen kultaa. Tässä kuvassa etusormessa näkyykin jo hieman kulumaa, mutta älkää välittäkö. Nyt tulikin jo vähän ''kuvarikkaampi'' postaus kuin viimeksi. Oliko nämä kynnet yhtään teille mieleiset?

P.s Enää on muuten vain 23 koulupäivää kesälomaan! :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) olen tehnyt saman haasteen jo aiemmin, joten päivitän sen ja lisään siihen kysymyksesi ;)

      Poista

Kiitos kommentista! :)