perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mimaxin tilaus

Yhtenä päivänä satuin huomaamaan facebookissa mimaxin päivityksen, että osa china glaze -lakoista lähtee 30% alennuksella uusien kokoelmien tieltä. Riensin sitten Mimaxin sivuille ja katsoin oliko Island Escape -kokoelma alennuksella ja olihan se. Jäljellä oli kyllä tuolloin enää 108 degrees, Cha cha cha ja Electric pineapple. Mutta hintaa oli siis alennettu päälle kymmenestä eurosta päälle seitsemään euroon :D Tilasin saman tien Cha cha cha:n, joka on ollut varmaankin pitkäaikaisin himotuksen kohteeni. Vihdoin se on nyt minun! Samalla tilasin toisen himotuksen Technic - Carnivalin. Ihana glittersekoitus! Mukaan lähti myös yksi BYS -merkin lakka, joka myöskin oli alennuksessa ja maksoi vain vähän päälle euron. Lisäksi lihotin pakettia vielä kahdella siirtokuva-arkilla. Nyt minäkin pääsen käyttämään water decalseja :D

Oikein iloinen paketti siis minulle. Tämä saapui postiin jo maanantaina ja tilasin ne perjantaina, eli toimitus sujui todella nopsaan.




Tässä siis koko tilaus. Noita water decalseja olen jo laittanut kynsille. Ja ihania ovat! Eivät olekaan niin hankala laittaa kuin luulin... Harmi vain kun kynnet ovat nyt niin lyhyet, etteivät kaikki kuvat mahdu kynsiin. Käytin siis lähinnä noita pieniä kukkia.


                             China Glaze - Cha Cha Cha, BYS - Astro gold ja Technic - Carnival.

Cha Cha Cha on iki-ihana vihreä, jossa kultaista shimmeriä. Tämä on nyt ihanin vihreä lakkani tällä hetkellä :) Kun vain vielä ehtisi kynsillekin. Astro gold lähti mukaan halvan hintansa takia ja siksi, koska omistan niin vähän kultaisia lakkoja. Eihän tämä kovin kultainen ole, mutta muistuttaa paljon pronssia tämä sävy. Veikkaisin, että on koostumukseltaan foil -lakka hopealla shimmerillä.

Carnival oli toinen himotuslistan lakka. Ihana glitterkimppu täynnä kultaisia, hopeita, pinkkejä, vihreitä ja sinisiä isoja ja pieniä hex-glittereitä kirkkaalla pohjalla. Kun testasin tämän swatch-kiekolle, ei tarvinnut kaivaa noita glittereitä ollenkaan pullosta, ehkä hieman asetella, mutta glitteri riitti hyvin (: Ainoa pettymys tähän lakkaan oli sivellin. Se on mielestäni vähän liian jäykkä (vaikkei sentään ihan mahdoton). Lisäksi se on hieman kaarella toiseen suuntaan. Mutta saapahan sillä kuitenkin lakattua (: Mikä on pääasia.
 Muuten olen tyytyväinen kaikkiin ostoksiini.


                                     Tuossa on kuva siveltimestä. Se on hieman kaarella ylöspäin.

Vielä kun keksisi, millä noista lakata ensimmäiseksi :D Mitäs tykkäsitte ostoksista?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)