perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ostoksia ja päivitystä

Tarkoitus oli postata jo aikoja sitten, mutta aika ei oikein riittänyt ja eilen netti pätkäisi.
Onneksi se toimii taas tänään ja nyt saan päiviteltyä ostoksia (:

En ole varmaankaan viikkoon ostanut mitään. Enpä ole kyllä oikein käynytkään missään. Mutta laitan tähän nyt ne aikaisemmin ostetut tavarat.


Ensiksi kynsilakat. Eli ostin säästömarketista Wild & Mild - Golden Fall -lakan, jota olen jo hiukan himoinnutkin. Enkä turhaan. Ihanan sävyinen lakka :D Maksoi vaivaiset 2,95 euroa ja peittää kahdella kerroksella. Lakka on tuollaisen punakultaisen värinen. Ehkä inasen violettiakin havaittavissa. Tykkään tästä tosi paljon. Lakkasinkin tällä melko pian oston jälkeen. Kuivuu sutkoht nopsaan ja levittyvyys on hyvä.


                                 Sitten kaksi muuta lakkaa jotka äiti osti minulle ihan yllätyksenä (:


Ja mukava yllätys olikin! Nimittäin kaksi Lumenen lakkaa: Korjaava aluslakka ja Kynnenvahvistaja. Molemmat tulivat todellakin tarpeeseen. Ainakin tuo kynnenvahvistaja, sillä kynnet lohkeilee kovin usein. Näitä alankin heti kayttämään. Sain myös Plus+ -merkin vanulappuja, mutta en niistä laita kuvaa.


Tässä vielä kaikki tämän hetken Lumenet, joita omistan: Päällyslakka, Vahvistava aluslakka, Kynnentasoittaja, Korjaava aluslakka ja Kynnenvahvistaja. Ajattelin nyt näiden uusien lakkojen myötä heittää roskiin tuon vahvistavan aluslakan, kun muutenkaan siellä ei enää paljoa ole jäljellä. Sitten äiti kyseli itselleen aluslakkaa ja annoin ilomielin hänelle tuon omaksi, vaikka hän muutenkin aina saa käyttää lakkojani ihan vapaasti miten tykkää. Luultavasti menee tuo kuitenkin pian roskiin ja sen jälkeen käytössä onkin aluslakkoina vain nuo 2 (kynnentasoittaja ja korjaava aluslakka) ja yksi Rimmelin lakka.


Tuossa viimeisenä Tet-viikon päivänä olin kotona, sillä olin suorittanut jo torstaihin mennessä pakolliset työtunnit, eli olin vähän pidempään joka päivä niin sain perjantain vapaaksi. Silloin menin käymään isän kanssa Kodin terrassa ja löysin itselleni tuollaiset ratsastushanskat. Siniset tietysti (: En kai muuta väriä enää edes osaa ostaa... Nämä ovat siis Eurohunterin ja maksoivat 15,95 euroa.


Ostin Tet-viikon aikana myös kunnollisen hiuspannan ja äitini osti Hobitti -elokuvan. Vihdoin myös minulla on tämä (: Eikä vain kirjana. Nyt taidankin mennä katsomaan telkkaria.

Astelin hieman lähemmäksi kesää lakkaamalla varpaankynteni ihanalla Wild and Crazyn Summer neonilla :) Toivottavasti käsienkin kynsissä näkyy pian kesä. Sitä odotellessa... Hyvää tulevaa viikonloppua kaikille! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)