maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kukkatarroja kynsillä

Seuraavaksi lakaksi valitsin käyttämättömistä flormarin tummanvihreän 443. Lakka olikin melko erikoinen ja tykkäsinkin siitä, vaikka omaan makuuni väri olikin hieman tumma. Tuossa parempaa kuvaa pullosta.


Siinä on piskuista kultaista ja sinistä shimmeriä, harmi vain kun eivät näkyneet kynnellä. Oikein veikeä lakka silti minusta (: Lakkasin siis tällä aluslakan päälle kaksi kerrosta ja ihan kelpo laatuiselta tuntui. Ehkä hieman paksu koostumus ja raidoitti inasen, mutta muuten ihan hyvä.


Halusin tällä kertaa (nojaa.. ainahan yritän päästä helpolla :D) yksinkertaiset ja helpot koristelut ja päädyin näihin kukkatarroihin. Läiskäsin joka kynteen tarrat. Nimettömään ja peukkuun vaaleanpunaiset ja muihin keltaiset. Pientä erilaisuutta tähän tylsyyteen toi Fool's gold ja piristihän se tätä vähän (: Laitoin sitä kolme kerrosta peukkuun ja nimettömään. Tällä kertaa kesti kynsillä vähän kauemmin.


Tämä on sellainen tummanvihreä, josta pidän. Olen sitä mieltä, että tummien värien pitäisi peittää ainakin kahdella kerroksella. Tämä oli juuri sellainen ja varmaan yhdelläkin kerroksella olisi pärjätty. Tällä voisi siis vaikka ensi jouluna parit joulukuuset pyöräyttää. Viime jouluna kun en omistanut kunnollista tummanvihreää, niin nytpä on! (: Ja mitäkö näihin käytin?


Aluslakkana toimi taas Lumenen kynnentasoittaja, muut kynnet flormar 443:lla, nimetön ja peukku Tiia Vanhatapion kynsilakalla Fool's Gold, päällyslakkana Mavalan pikakuivattava Minute quick-finish, kynsitarroja ja pinsetit niiden asetteluun.


Tässä näkyy peukkukin. Olisivat nämä kyllä vielä jotain kaivanneet, ehkä strassit? Ajattelin ensin laittaakin, mutta luovuin ajatuksesta kun en löytänyt oikein sopivia. Silloin kun InkkiPinkin tilaus ei ollut vielä tullut, sieltä kun olisivat tulleet juuri sopivat lehdenmuotoiset strassit (:


Kunhan nyt pian saisin nämä kynnet kuntoon, niin kehtaisi taas lakatakin. Odottelen innolla paria lakkaa, jotka nimittäin tänään saapuivat postissa! Olin ihan täpinöissäni kun avasin pakettia, enkä pettynyt kuin yhteen siveltimeen, mutta kyllä sillä lakattua sentään saa (: Niistä varmaan lisää seuraavassa postauksessa.

Nyt hyvää maanantaita kaikille! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)