sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Myöhäinen postaus

Tarkoitus oli postata tämä jo perjantaina, mutta jäi sitten tähän päivään. Nytkään en kauheasti jaksa kirjoittaa. Laitan vaan kuvat ja selitän mahdollisimman vähän.

Ps. Sain tehtyä viimein uuden välilehden ;D (tämä oli kyllä varmaan jo huomattu)

Nyt niihin kynsiin. Eli innostuin lakkaamaan jollain muullakin, kuin pastelliväreillä ja käytin Classics - Metallic -lakkaa, joka oli vielä testaamatta. Yksi kerros oli tosi peittävä, mutta tarkoituksena oli laittaa vielä toinen varmuuden vuoksi. Siinä sitten ensimmäisen kerroksen kuivuessa aloin jo miettimään koristeluja ja meninkin jo liimaamaan kaikkiin kynsiin strassit, niin en enää viitsinyt aloittaa alusta ja näissä on sitten vain kerros lakkaa :D





Eli liimasin sekalaisesta strassikiekosta nuo vaaleanpunaiset kukkaset, kun näyttivät sävyillään natsaavan hyvin yhteen tuon lilan kanssa. Sitten painelin dotting toolilla parit pisteet sinne tänne, päällyslakka ja valmis. Ihan soma ja aika tyttömäinen lakkaus. Tosin kyllästyin näihin melko pian. Perjantaina lakkasin ja lauantaina jo otin pois. 
 Yleensä pidän samoja lakkauksia ainakin kaksi päivää. Jos on kiireitä tai en vain jaksa huolehtia kynsistä, lakat voivat viihtyä kynnellä viikon tai kaksikin, tosin hyvin kuluneina ja repaleisina. Todennäköisesti olen siinä viikon sisällä jo repinyt lakat pois kynneltä :D





Lakka oli laadultaan todella hyvä. Tosi pigmenttiseltä vaikuttaa, kun jo yksi kerros lakkaa on tuon näköinen :D Levittyi myös hyvin ja kuivui sutkoht nopsaan. Kelpo lakka halpikseksi. Suosittelen (:

                                                        Käytin seuraavia välineitä/lakkoja.



Lumene - Kynnentasoittaja, Classics - Metallic 01, H&M - Metallic grey, Lumene - Protecting top coat, dotting tool ja kukkastrasseja.

Tykkäättekö mieluummin lukea nuo välineet/lakat vaakasuoraan vai olisiko pystysuoraan parempi?




Alunperin oli tarkoitus lakata nimetön Wet n Wildin Hannah pinktanalla (joka on myöskin testaamattomissa odottamassa vuoroaan), mutta erehdyin sitten lakkaamaan kaikki kynnet tällä. Meneehän se näinkin, mutta luulen, että olisi ollut vähän pirtsakampi kun nimetön olisi ollut eri väriä. 
  Minua ärsyttää nuo kynsireunojen haavat. Olen aina repinyt ne kun alkavat hapsottamaan ja en pääse enää tavastani eroon. Iho repeytyy aina ja aiheuttaa kipeän haavan moneksi päiväksi. Syyllistyvätkö muutkin tähän? (:

Taas tämmöinen ''en kirjoita, laitan vain kuvat'' postaus. Ja miten kävikään? Innostun aina sepittämään liikaa :D 

Äiti muuten halusi ensiksi lakata tuolla Metallic -lakalla ja siitä se innostus näihinkin lähti. Tarkoitus oli väkertää vielä toiset pääsiäiskynnet, mutta saa sitten nähdä. Tuskinpa saan aikaiseksi. Nyt vielä hyvät pääsiäislomien loput kaikille! Menen läskeilemään ja syömään sipsejä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)