torstai 14. maaliskuuta 2013

Geometriaa

Toinen Tiia Vanhatapion lakka uunista ulos. Eli halusin lakata sillä toisellakin Tiian lakalla ja nyt siis vuorossa on Mercury :D  Lakkasin ensin kaksi kerrosta, mutta laitoin varmuuden vuoksi vielä kolmannenkin ja sen jälkeen halusin leimaamaan. Ne edelliset olivat sen verran epäonnistuneet, että halusin tällä kertaa tehdä kunnolliset leimaukset kynsille. En edelleenkään omista hyvää mustaa leimauslakkaa, joten tyydyin taas Golden Rosen matte -lakkaan ja sillä sitten leimailin taas laatasta m65 koko kynnen kuviot jokaiseen kynteen. Laitoin kaikkiin muihin kynsiin alle Mercurya ja leimaukset mustalla, paitsi nimettömässä laitoin mustan alle ja hopean päälle (tosin eri hopealla).



En oikein osannut päättää mitä kuvia tänne laittaisin, joten varautukaa :D

Tuo GR:n musta matte ei kyllä ole kovin hyvä leimaamaan, mutta joudun nyt vain kärsimään seuraukset, eli taas ''paikkasin'' koristelulakalla leimoja ja saattoi se hieman auttaakin. Tai sitten ei.



Käytin samaa laattaa kuin viimeksikin (m65) ja nyt sieltä onkin enää vain yksi kuvio kokeilematta. Otsikon keksinkin tuosta kuviosta, sillä minulle tulee siitä väkisinkin mieleen jokin geometrinen kuva. 

Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon. Jälkeenpäin ajattelinkin, että olisikohan pitänyt lakata kaikki kynnet mustalla ja leimata hopealla? Se näyttää paljon paremmalta kuin muut kynnet. Hopea lakka, jolla leimasin oli H&M - Metallic grey. Tällä olen aiemminkin leimaillut ja tämä onkin yksi parhaista hopeista leimauslakoistani. Lakka on hyvin pigmenttinen ja toimii siksi hyvin leimailussa.
 Harmi vain kun pullossa on lakkaa vain 3,2 millilitraa. Eli taitaa loppua aika nopsaan ):



Blogissani on ollut nyt hetken hiljaista ja tulen jatkossa valitettavasti postaamaan harvemmin. Eilen olin ratsastamassa ja en uskaltanut lakata ennen sitä :'D Aloitin myös mopokoulun, joten siihenkin menee aikaa. Teen siis postauksia vain kun kiireiltäni ehdin ja kun saan kynsiä aikaiseksi. En halua ottaa tästä bloggaamisesta mitään stressiä, niin ilmoitan nyt ajoissa ennen kuin joku ehtii kommentoimaan (;

                               Mutta nyt taas niihin kynsiin ja näitä lakkoja/tarvikkeita käytin (:



Lumene - Kynnentasoittaja, Tiia Vanhatapion kynsilakka - Mercury, Golden Rose matte - 12, H&M nail polish - Metallic grey, Delia art - 4, Konad - Top coat, leimasin, pyyhin ja laatta m65 ja Flormar - Matifying top-coat.

Halusin siis vielä matatakin nuo kynnet. Käytin ensimmäistä kertaa Flormarin matte -päällyslakkaa ja toimi tosi hyvin kynnellä. Kuivui nopsaan, niinkuin matat yleensäkin ja pinta oli hyvin tasainen. Ainoa miinus minkä annan tulee siitä, että (vaikka konadin top coat olikin alla) leimaukset levisivat pikkiriikkisesti jo kolmella siveltimen vedolla (keskelle ja molemmille sivuille kerran). En siis suosittele leimausten päälle, vaikka leviäminen olikin aivan minimaalinen.



Tässä vielä kuva mattapintaisena (; Oliko kynnet teidän mieleen? :) Tällä kertaa sainkin otettua kaikki kuvat ihan luonnonvalossa ja vieläpä auringonpaisteessa :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)