maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uusi banneri ja ostoksia

Kirjoitan nyt heti tuosta bannerista, etten unohda. Eli blogi sai äänestyksen myötä uuden nimen ja ihana Suvi suostui tekemään minulle bannerin :D Se on kyllä tosi upea. Itse kun en osaa tehdä mitään tuollaista. Annoin suville vaan kuvat ja muutaman kerran jälkeen oli hieno banneri valmis (: Kiitos vielä!

Bannerin myötä ajattelin myös muuttaa ulkoasua hieman. Kunhan vain ehdin... Mutta nyt niihin ostoksiin. Eli kävin tänään äidin kanssa Tokmannilla Vammalassa ja tällaista lähti mukaan.



5 kpl sukkia (taas) 5:llä eurolla ja jumpsuit. Hehe sorruin (: noh eipähä ollut mikää kallis ja aito vaan tommone perus harmaa jne. Nämä olivat siis Tokmannista.



Tokmannista bongasin myös magneetti -lakkoja, mutta liian myöhään.. oltiin jo silloin kassalla, enkä viitsinyt enää lähteä hakemaan lakkoja. Tämän Classicsin Metallic -lakan kuitenkin ostin hintaan 2,99e. Numero on 01. Tuommoinen melko vaaleanlila foil -lakka.



Nämäkin ostin Tokmannista. Eli Lumenen syväpuhdistava puhdistusgeeli ja kasvovesi. Nämä olivat kaksi yhden hinnalla 11,90e. Kuulokkeita olen jo pidemmän aikaa etsinyt, kun vanhat särisee ikävästi ja nämä näyttivät ihan kivoilta, eikä 7,90e ollut kovin kohtuuton hinta (:

Nyt siihen pakettiin. Eli tilasin kaverin suosittelemana Yves Rocher:lta tuotteita.



Pure system hoitovoide epätasaiselle iholle ja tilaajalahjana huulipuna sävyssä Rose alba. Tuon voiteen pitäisi pienentää finnejä ja mustapäitä. Toivotaan, että myös tekee niin. Hintaa tällä (40 ml) voiteella oli muistaakseni 4,90e. Tilaajalahja oli tietysti ilmainen.



Tilasin myös kolmen hajuveden setin ja se sisälsi tuoksut: Naturelle, Moment de Bonheur ja So elixir. Pullot ovat tosi pieniä. Tuo Naturelle on isoin ja siinä tuoksua on 7ml. Pienemmissä on vain 5ml.
Kynsifriikkinä oli sitten pakko testata ainakin jotain kynsilakkaa, (kosmetiikkatilausta kun olin tekemässä :D) ja sävyksi valikoitui Rose pastel. Tätäkin lakkaa on vain 3ml. Ja hintaa oli 2,90. Nämä kynsilakat kyllä taitavat jäädä syrjään seuraavassa tilauksessa kun hinta on aika iso verrattuna pullokokoon. Hajuvedet olivat yhteensä 6,90 ja se oli ihan kelpo hinta, vaikka pullot ovatkin pieniä. Tuoksuthan nyt yleensäkin ovat kalliimpia.



Laitoin tilaukseen vielä jotain halpaa, että postikulut tulisivat ilmaiseksi. Valitsin siis 20 tuotenäytettä ja näillä hintaa oli vain 1,90e. Onhan se vähän tyhmää kun kutakin voi käyttää vain kerran, mutta ''ostin kun halvalla sai'' (:

Olisi tässä vielä yksi haastekin tekemättä. Kiirettä pitää. Hyvät viikon alut nyt kaikille! :)
Blogillani on muuten jo 2 lukijaa. Kiitos teille, kun jaksatte seurata! :D

P.s huomatkaa myös alempi postaus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)