keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pastelli-skittlet pupuilla


Palmusunnuntaina innostuin lakkaamaan jokaisen kynnen eri värillä. Käytin pastellin sävyisiä lakkoja ja ihan söpöthän näistä tuli. Jokaista laitoin kaksi kerrosta. Keltainen kynsi olisi varmaan tarvinnut kolmannen ja peukkuun olisi riittäny yksikin kerros, mutta nyt kaksi jokaisessa.

Tarkoitus oli postata tämä sunnuntaina, mutta halusin mieluummin laittaa oikeassa järjestyksessä ja sen takia siis nuo vanhemmat kynnet sitten sunnuntaille (;

Kuinka moni kävi virpomassa? :D Itse en käynyt, mutta moni kaveri oli mennyt. Päätin sitten ''pääsiäisfiiliksissä'' lisätä kynsiin kanit ja peukkuun taiteilin pari pääsiäismunaa.




Ensin lakkasin keskisormeen ja nimettömään valkoisen lakan ja nail art -lakan avulla nuo kanin pään muodot. Pikkusormeen ja etusormeen tein kanien peput ja töpöhännät dotting toolilla (:




Ylemmät kuvat olivat luonnonvalossa ja tämä ja alempi sisällä otettuja. Tuossa sitten valmiit pääsiäispuput. Oikeastaan olin ajatellut tekeväni vähän erilaiset kynnet pääsiäiseksi, mutta ovathan nuokin ihan kivat ja kyllä minä vieä ehdin vaikka toisetkin tekemään. Peukkuun tosiaan tein kaksi erikokoista pääsiäismunaa. Ne menivät vähän pilalle. Lähinnä keskityin noiden pupujen tekoon :)



Tuo tummanvioletti koristelulakka lipsahti vähän munien ''yli''. Hupsista :D Lähinnä ihailin noita pupuja kun kynnet olivat valmiit, niin ei se niin paljoa haitannut.


                                       Tässä käyttämäni aluslakka ja pohjalakat eri kynsiin:



Lumene - Kynnentasoittaja, Mavala - Cyclades blue, Touch of provence ja Candy floss, Rimmel london - Sunshine ja Misty jade.

Käytin sitten näihin koristeluihin aika paljon eri lakkoja, mutta ihan hyvä kun tulee käytettyä joskus. Käytettyjen lakkojen lista jatkuu vielä kahdella kuvalla :D




Pupun silmät tein dotting toolilla (unohtui kuvasta) ja Wild & Mild - Black catilla. Pupujen muodot tuli tehtyä saman merkin Polarbearilla ja Art clubin valkoisella linerilla. Päällyslakkana käytin Mavalan Minute quick-finish:tä.



Peukaloon tulikin käytettyä näinkin montaa lakkaa. Halusin munista vähän värikkäämpiä ja molempiin tein Golden Rosen nail art -lakalla nro. 123 viivat. Molempiin painelin myös dotting toolilla pisteitä Rimmel london - Hot shotilla. Isompaan munaan vielä pilkahdus vihreää Sinfulcolorsin - Happy ending -lakalla ja iso täplä sen päälle saman merkin Fly away:llä.

Aika sekavat selittämiset tällä kertaa. Toivottavasti ymmärsitte edes jotain :D
Nyt täytyy kiiruhtaa lenkille, mutta laitan vielä yhden kuvan suklaamunista.



Tarkoituksena olisi maalata nuo mignon munat, mutta saapa nähdä syödäänkö ne ennen kuin ehdin maalata :D Huomenna vielä viimeinen koulupäivä ja sitten ansaitulle pääsiäislomalle (:

Hyvää pääsiäistä kaikille! :D

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)