sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kultaista ja mustaa

Halusin kynsille tällä kertaa Tiia Vanhatapion lakan Fool's Gold. Kaksi kerrosta oli minulle juuri sopiva määrä ja ihastuin kultaiseen väriin (: Halusin lakata laatan m65 koko kynnen leimaa, jota en vielä ole saanut testattua. Kuviossa on viivoja ja pisteitä. Leimasin kuvion nimettömään ja peukkuun, tarpeeksi hyvän leimaamiseen kelpuutetun mustan lakan löydettyäni. Kuvio tuli hieman irrallisena, mutta sain kuitenkin korjattua Nail art -lakalla suurimmat virheet.

Tykkäsin tuloksesta paljonkin ja laitoin vielä varmuuden vuoksi konadin päällyslakankin suojaamaan (vaikka kynnet eivät vielä olleetkaan valmiit) ennen ratsastukseen lähtöä. Kuinka ollakaan olivat kynnet kuitenkin ihan repaleiset kotiin tullessani :(



Ei huvittanut yhtään tehdä näitä kokonaan alusta ja laiskana sitten halusin vain saada ne valmiiksi ja postaukseen. Paikkasin siis lohkeamat kultaisella lakalla ja yritin väsätä vielä kuvion peukkuun ja nimettömään uusiksi. No eihän siitä sitten tullut mitään ja jouduin laittamaan mustat strassit peittämään rumia väkerryksiäni :'D Oli alunperin tarkoitus laittaa strassit vain muihin kynsiin, mutta tuli nyt sitten jokaseen... eikä se hyvältä näyttänyt.



Unohtakaa tuon nimettömän strassit ja kuvitelkaa tuo kuvio loppuun. Näyttää paljon paremmalta, eikös? Harmittaa vähän kun olisivat voineet olla juuri sellaiset, mutta näillä mennään.



Tässä kuvassa näkyy sitten tuo peukkukin. Luonnonvalossa otettu (; Tuo kulta muuten näyttää niin kivalta luonnonvalossa ja sopii hyvin mustan kanssa. Olisi vaan pitänyt tehdä ne kynnet vasta ratsastuksen jälkeen... Oletteko te muuten lakanneet näillä Tiian lakoilla?:)



Näihin kynsiin käytin: Lumene - kynnentasoittaja, Tiia Vanhatapio - Fool's Gold, Golden Rose matte - 12, Wild & Mild Nail art - Musta, Konad - Top coat, laatta m65, pyyhin ja leimasin ja mustia strasseja.

Ei tuo matte kovin hyvin leimaa. Tuppasi kuivumaan ennen kuin ehti kynsille. En kyllä omista parempaakaan mustaa lakkaa leimailuun. Tällä hetkellä ei ole kyllä paljoa ylimääräistä rahaakaan ostiskella, eli näillä täytyy pärjätä :D

Tuo Nail art -koristelulakka on melko tarkka koristeluun, mutta on jo hieman liian paksua, eli täytyy nyt vähän tarkkailla tilannetta. Kaikin puolin olen muuten tyytyväinen noihin lakkoihin mitä käytin. Ei paljoa moitittavaa. Tosiaan keston huomasin heikoksi, kun kuluivat niin nopeaan pois :D mutta tuskimpa nyt aina lakkaukset noin sutjakasti lohkeaa. En ole kyllä vielä ehtinyt perehtyä tuohon aluslakkaan, että voisikohan se johtua siitä..?



Mitäs te tykkäsitte näistä ''lohjenneista kammotuksista?'' :D Oliko kauheet? 
P.s Isonsin muuten kuvia hieman (;

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)