lauantai 8. syyskuuta 2012

Top 10 kosmetiikkatuotteeni

Tässä postauksessa näytän omasta mielestäni parhaimpia kosmetiikkatuotteita. Näin tämän idean Sonnelassa  ja päätin itsekin listata parhaimpia kosmetiikkatuotteita, vaikka kukaan ei minua haastanutkaan (: Hinta-laatu-suhde on mielestäni jokaisessa tuotteessa hyvä. Nämä eivät ole missään järjestyksessä vaan ihan sattumanvaraisesti laitettu. Kertokaa toki omia mielipiteitänne tuotteista jos olette itsekin niitä testanneet.


 
                          Tässä yhteiskuva. Eli siinä on parhaimmat kosmetiikkatuotteeni :D

Laitan ensiksi lemppari kynsituotteet ja sitten vasta muut, sillä onhan tämä kuitenkin kynsiblogi (:



                                                   1.  Cesars Secrets kynsinauhaöljy - Villikukka

Tämä on ihanan tuoksuinen kynsinauhaöljy, josta kerroinkin jo aiemmassa postauksessa. Eli tuoksuu hempeällä villikukalle nimensä mukaan. Tätä levitetään kynnelle ja kynsinauhoille ja voi sitä hieman sormenpäillä hieroakin (: Tuoksu pysyy aika pitkään levittämisen jälkeen. Näitä löytyy CesarsShopista hintaan 3,57 e ja valikoimassa on paljon muitakin tuoksuja. Todella hyvä hinta-laatu-suhde mielestäni. Joskus kynsinauhaöljyt maksavat enemmänkin ja plussaa vielä ihanasta tuoksusta.


                                                                 2. X-tra - Kynsilakanpoistoaine

Tässä sitten sellainen kynsilakapoistoaine joka tehoaa. Ei jää pahemmin glitterit eikä muutkaan kun tätä käyttää. Sen verran tujua tavaraa on. Sisältää acetonia ja suojaöljyä. Yhteensä 200 ml ja tätä saa S-ryhmän kaupoista hintaan 1,49e joskus olen nähnyt myös 1,39e. Hintaan nähden paljon toimivaa ainetta. Kannattaa olla varovainen tämän pullon kanssa, sillä korkki on avonainen (olen läiskyttänyt ainetta tietokonehiiren päälle, eikä hyvää seurannut). Pitäisi vain saada ne vanhatkin poistoaineet ensin käytettyä... Oletteko te ikinä käyttäneet tätä? Haisee kyllä kamalalle, niinkuin kynsilakanpoistoaineet yleensäkin.



                                    3. L´oréal Paris Studio Silk & Gloss - Hot Straight Spray

Jos käyttää suoristusrautaa tämä on oiva hoitosuihke. Sisältää silkkikuituja ja suojaa hiuksia hiustenkuivaajan ja suoristusraudan kuumuudelta. Tekee hiuksista kiiltävät pehmeät ja tuloksena suorat ja sileät hiukset. Täällä lukee, että hiukset pysyvät suorina 24:n tunnin ajan. Se ei kyllä pidä paikkaansa ainakaan minulla, sillä lyhyet hiukseni kihartuvat ainakin hieman melko nopeasti. Mutta mielestäni suihke kyllä suojaa hiuksia, sillä omani eivät ole pahemmin ohentuneet tai mitään muutakaan vaikka olenkin niitä suoristanut. Suosittelen siis tätä. Ostin omani Ylöjärven Elovainion K-citymarketista, mutta hintaa en kyllä muista.. tietääkö joku? Taisi olla varmaan päälle neljän euron?



                                         4. Rexona Activshower - Fresh ginkgo & Lemon grass

Hiustuotteilla jatketaan. Eli tämä Rexonan suihkusaippua on tarkoitettu hiuksille ja vartalolle.
Suihkun jälkeen hiukset tuoksuvat ihanan raikkaalle, ehkä hieman koivumaiselle. Sellainen luonnollisen raikas tuoksu. Tässä on 250 ml saippuaa ja omani ostin tarjouksessa Säästömarketista 2 kpl 2e, mutta normaalisti maksavat 1,99 e kpl. Kun tämän ostaa, auttaa myös luontoa, sillä ei sitten tarvitse ostaa jokaista purnukkaa erikseen, vaan saa yhdestä sekä hiuksiin, että keholle. Hyvä ostos!



                                                             5. La Rive hajuvesi - Love Dance

Ja taas hyvän tuoksuinen tuote. Seppälän valikoimaan kuuluvat La Riven hajuvedet ovat 6,95e kpl. Omani bongasin myös Seppälästä. Kerroinkin jo tästä aiemmassa postauksessa, eikä tästä mitään sen kummempaa kuin, että hyvän tuoksuinen hajuvesi. Minun nenääni on ehkä hieman vadelmamaisen tuoksuinen. Tässä on 90 ml hajuvettä. Mutta Seppälän hajuvesien kestoaika ei kuitenkaan ole mikään kovin hyvä. Aikaisempi Have Fun - hajuvesi on puolessa välissä ja tuoksu on kuitenkin vielä tallessa, mutta hiipumaan päin. En kyllä ole mikään maailman nopein hajuvesikuluttajakaan... Mutta hajuvedeksi 6,95e on minusta kelpo hinta.



                             6. Herbina MarjaSpa - Hellävarainen Kuorintavoide kaikille ihotyypeille

Ja sitten päästiinkin kasvopuolelle. Tämä on ihanan mansikan tuoksuinen kuorintavoide. Sen mikrorakeet poistavat kasvojen iholle kertyneet epäpuhtaudet. Sisältää mansikansiemenöljyä, jonka ansiosta iho kirkastuu ja tuntuu pehmeältä. Eli tätä hierotaan puhdistetulle ja kostutetulle iholle ja huuhdotaan runsaalla vedellä. Tätä käytetään vain 1-2 kertaa viikossa. Kerta viikossa on sopiva määrä, sillä muuten iho kuivuu liikaa. Suosittelen siis aina kuorinnan jälkeen laittamaan jotain kasvovoidetta. Yhteensä voidetta on tässä 75 ml. Ostin tämän Nokian K-citymarketista, mutta en nyt muista tämän hintaa..? Oliko se nyt jotain päälle kolmen euron?



                                     7.  I love... Raspberry & blackberry - Nourishing body butter

Ja voidelinjalla jatketaan. Tämä on ihanan silkkistä voidetta joka tuoksuu nimensä mukaisesti vadelmille ja karhunvatukoille. Aaawss.. <3 Sain tämän ystävänpäivälahjaksi kaverilta (: Näitä saa Seppälästä, mutta en nyt muista hintaa. Kuitenkin jo tuoksunsa puolesta aivan mahtava voide! Tällä voisi läträtä koko ajan. Ja jotenkin tämä purkkikin on niin symppis. Tällä saa pehmeää ihanan tuoksuista jälkeä!



                                            8. Lait de beaute - Vitalizing Sweet pea & silk deodorant

Tuntuu, että kaikki nämä tuotteet on vain valittu tuoksun perusteella. Tämäkin tuoksuu ihanalle jotenkin silkkiselle, jos niin voi sanoa. Ei ärsytä kainaloita ollenkaan ja miellyttävä tuoksu kestää melko kauan. Ostin tämän laivalta luultavasti hieman päälle kahden euron hintaan. Melko normaali hinta deodorantille. Ei ylä-, eikä alakanttiin, mutta tykkään!



                                                  9. Natusan käsivoide & 10. Erisan Kasvovoide

Natusanista kerroinkin jo aiemmassa postauksessa, että ostin sen Tokmannista (tai oikeastaa äiti osti), mutta taaskaan en muista hintaa. Oli varmaankin päälle kolmen euron. Purkki on ihanan sileä. Ja tällä voiteella saa tosiaankin pehmeät kädet! Voide säilyttää käsien kosteustasapainon käsien pesun jälkeenkin. Ja se kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voidetta on tässä 100 ml. Auttaa paljon niitä joilla on kuiva iho, joka tuleekin helposti talvella.
  Erisanin kasvovoide on hajustamaton ja luonnollinen ihollesi. Käytetään aamuin illoin puhdistetuille kasvoille. Tämä sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia. Vähentää myös ihon rasvoittumista. Tässäkin on 100 ml voidetta ja ostin tämän vissiin 3,50e hintaan K-citymarketista. Tykkään tästä voiteesta, koska se sopii iholleni ja tuoksu on neutraali.


Näiden kirjoittamiseen ja hintojen etsimiseen meni vähän aikaa. Sen takia kesti taas saada postaus aikaiseksi. Mutta olipahan teillä jotain luettavaakin! Ylläri pylläri ostin tänään 2 uutta lakkaa. Eivät mitään kummoisia, mutta voisin paljastaa, että molempien koostumus on Pearl. Lakkasin toisella jo kynsille ja näyttää kuplittavan kolmannella kerroksella ikävästi. Mutta näistä lisää sitten myöhemmin. mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Kommentoikaa toki, jos teilläkin on joku kyseisistä tuotteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)