sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vinomanikyyri

Joo eli tein nyt vaihteeksi manikyyrin ja pohjalakan koostumuksena on pearl. Ostin eilen Tokmannista 2 kpl miss Selene -lakkoja. Molemmat ovat pearleja. Ja yhden lakan hinta oli 1,59e. Lakkaa pullossa on 5 ml. Ihan sopiva hinta, kun laatu ei kuitenkaan ole mikään kaikkein parhain.
Tässä lakat joita kynsiin käytin (:
Eli: Wild & Mild - Ultima thule, Art club liner - White ja uusi miss Selene nro. 120



Lakka kuivui tosi hitaasti ja pikakuivattavaahan ei ole käytössä... ): Tykkäsin tämän lakan väristä kyllä paljon, tuommoinen hempeän vaaleanpunainen. En tykkää kovin paljon pearl-koostumuksesta, sillä se ei yleensä peitä kovin hyvin ja kuivuu hitaasti, myös siveltimen jäljet jäävät usein lopputulokseen. Tämä lakka kuplittaakin. Eli paljon vikoja löytyy. Silti tykkäsin kyllä aika paljon lopputuloksesta. Tein siis vinoranskiksen. En laittanutkaan sitten siihen muuta, kuin tuon valkoisen rajan. Ajattelin kyllä ensin laittaa jotain koristelua, mutta näin se on pelkistetympi (:


Eli pohjalakkana Selene, ja tuo kärjen lakka on Ultima thule. Rajaus Art clubilla ;D Mitäs tykkäätte?

Pearl -lakoista tulikin mieleeni, että minulla on yksi Flormarin lakka, joka on koostumukseltaan pearl. Se peitti todella huonosti. Taisin laittaa jopa 5 kerrosta lakkaa. Lisäksi se kuplitti.
Tässä siis se Flormar.


Ja sitten lisää kuvia, jos tykkäätte?






    Tässä ne molemmat Miss Selene -lakat. Vaaleanpunainen nro. 120 ja violetti nro. 147.


                            Tykkäsittekö kynsistä? Kaipasiko vinomanikyyri koristeluja
                            vai onko pelkistetty parempi? Tykkäättekö Pearl koostumuksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)