tiistai 18. syyskuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Ei tässä paljon selittely auta. Olen suoraan sanottuna vain laiskistunut blogin suhteen. Olisin voinut postata maanantaina, tiistaina (viikko sitten) ja niin pois päin, mutta en myöskään ole ollut täysin tekemättä mitään. Loppuviikosta koulussa oli kahdet kokeet ja cooperin testi. Lisäksi harrastukset ja koiran lenkkeilyttäminen ovat vieneet aikaani. En ole tehnyt paljon kynsiäkään... että ei olisi ollutkaan mitä postata. Päätänikö olisin vain tullut aukomaan? Tämän viikon alussa ei ole jaksanut kun oli urheilukilpailutkin.

  Asiasta toiseen, minulla oli viime viikolla nimipäivä, ja sain äidiltä kivan yllätyksen.


                            Persikalta maistuva huulikiilto ja mini Coloraman lakka - Candy apple

Huulikiiltoa en kyllä paljon käytä, eikä oranssi ole ollenkaan minun värini. Huulilla ei onneksi sentään näyttänyt oranssilta! :D Toivottavasti tuo maku saa minut käyttämään tätä joskus.
Testasin tuota Candy applea jo swatchille ja tällaista punaista minulla ei onneksi vielä olekaan. Ei ole kiva omistaa pelkkiä samoja värejä. Koostumus on vissiin creme ja tämä sävy on hieman tumman pinkihtävään (jos tuo on sana) menevä. Tykkäsin tästä kyllä melko paljon, josko sen joskus saisi kynsillekin asti..

Sitten toinen asia. Kävin äitini kanssa ostoksilla taas Nokian K-citymarketissa ja Seppälähän on tietysi vakiokauppa siellä :D Mukaani tuli 3 uutta lakkaa ja neon pinkki T-paita, mitä en voinut vastustaa, vaikka pinkkikään ei kyllä ole minun värini..


On jo vähän mennyt ryppyyn käytön jälkeen.. hehe. Alareunan tekstissä lukee Vampires come out in the summer. Kesäpaitahan tämä on, eli ostin aivan väärään aikaan, mutta kyllä se nyt saa vain olla siellä vaatekaapissa vaikka läpi talven. Ja yöpaidaksi se ainakin käy, jos ei mihinkään muuhun. Maksoi 9,95e ja kangas on trikoota. Ja sitten tosiaankin ne lakat.


          Flormar 2012 spring & summer kokoelman 441 ja 443 ja miss selenen lakka 227

Kun kokoelman nimi on spring & summer 2012, niin miksi ihmeessä ne ovat vasta nyt tulleet Seppälään? Aika myöhään ainakin tämä Nokian Seppälä on ne kotiuttanut kauppaan. Kappalehinta oli 2,95e ja Tokmanneista vanhempia Flormareita saa 1,95 eurolla. Sinisessä lakassa on hienoista shimmeriä, mutta pinkki on yksivärinen. Tykkään molemmista lakoista. Näissä on korkki saman värinen kuin lakka itse ja vanhemmissahan korkki oli vain musta. Korkkien muoto on muös hieman muuttunut, mutta molemmilla on kuitenkin ihan yhtä helppoa lakata.
    Selenen lakka oli tosi peittävää. Ihmettelin todella, kun testasin tätä swatchille ja se peitti melkein yhdellä kerroksella kokonaan. Toki peittävyys saattaa johtua koostumuksestakin. Aiemmat selenet ovat olleet pastellinsävyisiä tai pearl koostumusta. Tämä on sellainen hieno metallimainen lakka. Tykkään tosi paljon. Pullossa on 5ml lakkaa ja hinta oli 1,95e. Melko kallis, sillä olen nähnyt näitä seleneitä ja ostanutkin paljon halvemmalla hinnalla. Sävy oli vain niin kiva. Noissa uusissa Flormareissa on 11 ml ja vanhoissa oli vain 10 ml. Tosiaan pullokokoa vertaillessa eroa ei juuri näy.

                                 Sitten kynnet jotka tein seuraavilla tarvikkeilla ja lakoilla:


                                      Aluslakkana oli Lumenen Strenghtening base coat
                                    ja päällyslakkana toimi Wet n Wildin Clear nail protector.

                                                        Kynsistä tuli seuraavanlaiset:


Käytin tätä Flormarin uutta lakkaa nro. 441:tä. Se oli melko paksua, mutta kuivasi ihmeen nopeasti. Tässä on vain 2 kerrosta lakkaa, eli peittävyyskin on hyvä. Tykkäsin tästä, mutta sävy on ehkä mieleeni hieman liian tumma. Jotain väriläiskää lisätäkseni laitoin sitten nimettömään Aden cosmeticsin lakkaa, jolla ei tosiaan näytä olevan mitään nimeä tai numeroa. Tai sitten en vain ole löytänyt sitä mistään. Omistaako joku muu kyseistä lakkamerkkiä? Onko sillä ollenkaan tunnistetta?

 No tämä lakka oli taas erilainen kuin Flormar. Se oli hyvin luirua pullossa ja siveltimellä ja valui helposti kynsinauhoille. Kuivui kuitenkin myös melko nopeasti ja peittävyys ehkä hieman huonompi kuin Flormarin, mutta tässäkin 2 kerrosta lakkaa. Mutta onhan sävykin vaaleampi. Tummat lakat vain peittävät paremmin kuin vaaleat. Tykkään muuten tämän lakan kestävyydestä tosi paljon! Vaikka Flormarin lakat selvästi alkoivat selvästi lohkeillä kynsiltä niin Aden pysyi. Saattaa kyllä myös johtua siitä, että sitä on vain kahdella kynnellä...

Koristeluiksi laitoin tähtipaljetteja, jotka ostin neljän kappaleen paketissa kirpputorilta hintaan 3,90e. Siis siinä setissä oli 4 tuollaista purkkia erivärisiä tähtipaljetteja, eikä vain neljää paljettia.. tajusitte varmaan? Ja halusin vihdoin myös kokeilla ostamaani hopeista koristeluteippiä. Sain sen Mimaxilta hintaan 1,60e yksi teippirulla. Tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon (: Saa nähdä, koska taas jaksan ottaa nämä pois ja laittaa uudet, kun kurkkukivun oireitakin tuntuu olevan... Mutta saittepa nyt ainakin yhden postauksen luettavaksenne (; Mitäs tykkäsitte kynsistä?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)