tiistai 8. heinäkuuta 2014

Työ kutsuu

Leiriltä kotiuduttiin perjantaina ja hauskaa oli. :) Postaamaan jaksoin vasta tänään. Työt alkoivat eilen ja se viekin loput mehut mitä minussa vielä on jäljellä. Kynsiä en ole jaksanut lakata kuin kirkkaalla lakalla. Ne myös ovat vähän lohkeilleet. Leirillä vain pari kertaa, mutta kyllästyin kotona ''kerrostuneisiin kynsiin'' ja revin ohuemman kynnen kerroksen päältä pois. Kynsi siis alkoi lohkeilla päällekäin. Varmaan osa syy on se, että pesin leirillä kädet monta kertaa päivässä, kun siellä ne likastuuivat nopsaan. Vesi saa kynteni kerrostumaan ja lopulta en jaksa niitä ja revin ne pois. Nyt pari kynttä on vähän ohuempia kuin toiset, mutta eiköhän ne takaisin omaan vahvuuteensa kasva.

 Laitan nyt heti alkuun tänään otetun kuvan kynsien kunnosta leirin ja kahden työpäivän jälkeen.


Vähän on lyhennystä ja kunnon huonontumista tapahtunut, mutta kyllä täältä vielä noustaan. Onneksi käytän töissä työhanskoja, niin ei pitäisi ihmeempää näille enää tapahtua.


Siinä kaikki leiritavarani purettavana perjantaina. Tavaran puutteesta en ainakaan kärsi, sillä sitä riittää.. Silti en ottanut yhtään liikaa vaatetta mukaan. Juuri sopivasti riitti pitkin viikkoa.


Viimeisenä leiripäivänä oli leikkimieliset ratsastuskilpailut ja tulin kolmanneksi, kumma kyllä. Oli kyllä hullunkurisin rata minkä olen koskaan ratsastanut.. kömmelllyksiä sattui siellä sun täällä, mutta lopputuloksessa katsottiin onneksi vain aikaa. Sain sijoituksesta mukaan kuvan violetin ruusukkeen.


Sunnuntaina menimme äidin kanssa poimimaan mansikoita ja koska veli lähti eilen armeijaan, leivoimme läksiäismansikkatortun, joka on muuten tosi hyvää. Voin laittaa tänne ohjeen, jos joku haluaa?

 Kohta pitäisi taas lakata kynsiä, että saan postattavaa, mutta otsikon mukaan minua kutsuu nyt työ ja jätän kynnet hetkeksi toisaalle. Leiristä en varmaankaan postaa, sillä en usko, että lukioita kiinnostaa. Kynsipainoitteinenhan blogi tämä on. Ja vaikka postaisin, en laita tänne omaa pärstäkuvaani. Voisin kyllä kuvailla leirin jokaisen päivän ohjelman tänne jos kiinnostaa. :)

Eilen kävin töiden jälkeen kirjastossa lainaamassa Philippa Gregoryn Valkoinen ja Punainen kuningatar -historialliset romaanit. Vaikka eihän se historia minua juuremmin siinä kiinnosta vaan kirjan tarina. Olen katsonut telkkarista näihin romaaneihin perustuvaa sarjaa torstaisin ja siitä se kiinnostus lähti. Kuninkaantekijän tytärtä olen vailla, kun sitä ei kirjastosta löytynyt. Ja sen eniten halusinkin lukea.. Täytyy tästä lähteä piakkoin taas kirjakaupoilla käymään.. :D 

-Enpäs lähdekään. Etsin netistä tietoa kirjasta ja se onkin julkaistu vuonna 2013 englanniksi, mutta sitä ei ole vielä suomennettu. En uskalla tilata/ostaa tätä kirjaa englanninkielisenä -vaikka se voisi kehittääkin kielipäätäni huimasti- mutta en luota osaavani puoltakaan lauseiden sanoista ja niin kirjan tarina menee minulta vallan ohi. Toivottavasti kirja julkaistaan pian suomeksi.. -.-


Mukavaa työntäyteistä viikkoa kaikille ;)

4 kommenttia:

  1. Jee vihdoin postausta :)! Mä ainakin haluaisin kuulla millasta siellä leirillä oli (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä :) niinpä tietysti :D no katsotaan mitä saan aikaan.

      Poista
  2. Jonkinlainen leiripostaus vois olla ihan kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Täytyy kai sitten alkaa semmosta suunnitella. :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)