keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Day 12: Stripes

31. päivän haastetta jatkettiin raidallisilla kynsillä. Aluksi yritin teippimenetelmää, mutta se tuntui turhan vaivalloiselta, eikä lopputulokset kuitenkaan onnistuneet miten piti. Teippi lähinnä sotki kaiken.

 Päädyin sitten perinteisiin käsillä maalattuihin raitoihin. Käytin Art Clubin valkoista lineria ja maalasin joka toiseen kynteen vaakaraidat ja joka toiseen pystyraidat.


Korostaakseni eriparisuutta, lakkasin pohjallekin eri väriset lakat. Etusormessa ja nimettömässä on Eveline cosmetics Party colours -kokoelman lakka nro. 376, joka on musta glitterlakka. Hopeinen hololakka vaakaraitoineen on saman merkin ja kokoelman lakka nro. 406.


Musta glitterlakka oli ehtinyt jo vähän paksuuntua, mutta pari tippaa kynsilakanohentajaa auttoi sen taas elävien pariin. Lakkasin varuiksi alle kuitenkin kerroksen mustaa lakkaa, ettei satu kömmähdyksiä ja näin Evelineä riitti vain yksi kerros mustan päälle. Ilman pohjustusta saman tuloksen olisi saanut varmaan kolmella kerroksella 376:ta. Hopea hololakka oli moitteettomassa kunnossa. Lisätäkseni kimalletta, lakkasin holon päälle vielä kerroksen Maybelline New Yorkin glitterlakkaa nro. 653. Vai onkohan tuo enemmän shimmer kuin glitter?

 Ainoa miinus Evelinen lakoille vain turhan suiposta siveltimestä, mutta voiko halppiksilta paljoa vaatiakaan. Minä kun olen noihin halpisversioihin tottunut. :)


Otin kuvat eilen aamulla ja postatakin piti jo eilen, mutta en sitten kumminkaan ehtinyt ja illalla unohdin asian aivan kokonaan. Onneksi nyt muistin.

 Blogi on tosiaan vähän jäänyt viime aikoina toisarvoiseksi. Lomaa on jäljellä tasan sen kaksi viikkoa ja sen aikana olisi kiva tehdä kaikkea muutakin kuin roikkua tietokoneella. Tykkään edelleen lakata kynsiä, mutta se ei kuulu lempipuuhieni kärkeen. Lakkaan silloin kun huvittaa ja on aikaa (ja kynnet ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa). Nyt keskityn vielä lomailuun ja katsotaan sitten lukion alettua jaksanko vielä panostaa blogin pitoon. Näillä näkymin jaksan, mutta postaukset jäävät tosiaan harvemmiksi, niin kuin onkin jo tapahtunut. Viime vuonna sain heinäkuussa kirjoitettua peräti 16 postausta, mikä todellakin on minulle ennätys. Tämä on vasta kolmas heinäkuun postaus ja ensi viikolla eletään jo elokuuta.


Vajaan kuukauden päästä blogi täyttää vuosia, jolloin ajattelin laittaa pienen arvonnan pystyyn. Paljoa rahaa en voi arvontaan pistää, kun juuri maksoin itseni kipeäksi lukiokirjoista, mutta enköhän jotain kivaa teille keksi. ;)

Seuraavana haasteessa on eläimiin liittyvät kynnet.

Mukavia kesäisen helteisiä päiviä kaikille! (:

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. :D
      Vähän erilaiset mitä olen viime aikoina tehnyt, mutta tykkäsin silti :)

      Poista
  2. Kivat kynnet :)! Hauskasti menee raidat poikittain joka toisessa ja toisessa pystysuuntaa :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)