maanantai 26. marraskuuta 2012

Leimausta

Nyt sain vaihteeksi flormaria pois laatikosta (: Lakkasin DC05:llä kerroksen kynsille ja olin tosi tyytyväinen tulokseen. Peitti tosi hyvin. Ainoa miinus on, että sivellin jätti viivat kynteen, mutta toisella kerroksella siitäkin päästiin eroon. Tosi mahtava lakka!

En meinannut millään keksiä siihen koristeluja. Ajattelin, että eihän näin hienoa lakkaa saa koristeluilla peittää. Mutta päätin kuitenkin jotain laittaa, sillä lukijoiden olisi aika tylsä katsoa pelkkiä yksivärisiä kynsiä. Tokin sekin kerta vielä tulee, kun postauksessa on pelkät yksiväriset kynnet. Varautukaa.

Tässä kerros Flormarin duochrome lakkaa.


Tuommoinen sinivihreä lakka. Aaws.. juuri tällaisesta väristä minä pidän. Kun kynsiä vähän kääntää ja valo tulee eri suunnasta, niin väri vaihtuu suoraan siniseen (alempi kuva).

 
Mitäs tykkäätte lakasta nyt? Minusta se on mahtava.
 
Sitten koristelut. Tässä lakat ja tarvikkeet:
 

Lakat: Rimmel - Base & Top coat, Flormar - DC05, Wild & Mild - Black cat ja Mavala - Minute quick-finish. Konadin laatta m57, leimasin ja scraper.

 
Tässä kuvassa näkyy tuon lakan kultaisuus vihreän lisäksi. Kuva on otettu ulkona. Eli laitoin vielä toisen kerroksen flormaria ja sitten vain leimaukset tuosta pienestä leopardikuviosta Black catillä. Ja sitten vielä päällyslakka ja valmis. Tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Tää on vaan niin mun mieleen. Mutta kolahtiko teille?

Sitten vielä lisää kuvia. Saatte nyt vaan kestää mun hehkutusta :)

 
Sinivihreääääää (: ja sisävalaistus.


Luonnonvalossa.
 
Mitäs tykkäsitte? Onko teillä myös näitä Flormarin duochrome lakkoja?
Haluaisitteko jotain monimutkaisempia koristeluja vai kelpaako tylsät konadit?
 
Nyt suihkuun ja lukemaan Uusikuuta (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)