sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Taukoa

Olen pitänyt taukoa postauksesta nyt päälle 2 viikkoa. Eiköhän ole jo aika palata tänne kirjoittelemaan teille kaikkea mitä päähäni pälkähtää :)

Pidin taukoa siksi, koska en ehtinyt tulla kirjoittamaan koneelle ja kun ei vain huvittanut. Tällä viikolla oli aikaani viemässä myös kolmet kokeet, mutta hyvin niistä on nyt selvitty.
Sain yhdet kynnet tehtyä oikein koristeluin ja toiset jätin vain yksivärisiksi, kun en jaksanut niihin väsätä mitään ihmeellistä.

Ensimmäiset kynnet olivatkin sitten ihan sattumalta Mavala - painoitteiset. Ne vaan osuivat kouraan ensimmäisinä testaamattomista lakoista. Eli half moon manikyyri siitä sitten tuli.



Kuuluisihan tuon muodon vähän pyöreämpi olla, mutta eka half moonini tämähän vasta on. Kuva on otettu salamalla. Tässä kuvassa näkyvät parhaiten tuon tummemman violetin shimmerit.


                                         Ja kynsiin käytin seuraavia tarvikkeita/lakkoja.


Lakat: Lumenen Base coat, Mavalan Purple sensation, Black velvet ja Minute quick-finish. Lisäksi käytin manikyyritarroja, pinsettejä, appelsiinipuutikkua ja strasseja.

Totesin helpommaksi käyttää tarroja, kuin tehdä vapaalla kädellä. Joo olen laiska, myönnettäköön!

Tuli muuten mieleeni, että tästä tarra half moonista olisi helppo tehdä tutoriaali. Kommentoikaa toki jos haluatte sellaisen tänne ja muitakin tutoja voi ehdottaa, vaikka en kyllä ole varma osaanko niitä toteuttaa.


Tässä sitten sisävalaistuksessa otettu kuva. Tykkäsin muuten kynsistä tosi paljon. Tuollainen violettien yhdistelmä. Aluksi siis lakkasin ihan normaalisti aluslakan päälle tuota purple sensationia. Sitten laitoin nuo manitarrat lähelle kynsinauhoja pinsettien avulla. Ja lakkasin vain black velvetillä kynnen yläosan. Otin tarrat pois ennen kuin lakka kuivui ja sitten vielä strassit appelsiinipuutikulla piristämään vähän tuota tummuutta ja päällyslakka, valmis.
Olivat tosi helpot ja aikaa ei kauan  näihin kynsiin mennyt. Näitä voi tehdä mistä väreistä vaan kunhan muistaa että tummenpi lakkaa tulee vaaleamman päälle, eikä toisin päin.

Näytän vielä sitten ne yksiväriset, joista en kovin paljon tykännyt vaikka väri olikin sininen.


Laitoin aluslakan päälle kerroksen Wet n Wild fastdry - Blue wants to be a millionairea. Oli aika pettymys koko lakka. Onhan tuo koostunmus toki ohut, mutta peittävyys oli mitätön. Kuvassa 2 kerrosta (sisävalaistuksessa). Lisäsin loppujen lopuksi 4 kerrosta yhteensä. Ja vieläkin kuulsi läpi. En varmaan lakkaa tällä vähään aikaan. Lähinnä koristeluun siis tämä lakka.

Alunperin minun oli tarkoitus tämän lakan päälle taiteilla ne pingviinit, joita toivottiin. Saatte nyt kuitenkin odottaa vielä niitä pingviinejä :) Kun nyt joku sininen lakka vain innostaisi minut tekemään taustan niille pingviineille ;D

Mitäs tykkäsitte minun ekasta half moonista? Haluatteko tuton? :D Oliko tauko liian pitkä vai haittasiko ollenkaan? Pingviinejä ei näillä näkymin tulossa, mutta eikös se ole niin, että hyvää kannattaa odottaa..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)