maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesän ostoksia osa 1

Eli jos aloitan vaikka toukokuussa tilaamistani Yves Rocherin tuoksuista. Tilasin siis neljä pientä hajuvesipulloa. Kolme niistä tuli yhteispakkauksessa ja yhden tilasin erikseen.


Cerisier en fleurs tuoksuu ihan kirsikkapuun kukille. Tämän tilasin erikseen kun en voinut vastustaa tuoksunäytettä. Seuraavat kolme eli: Comme une Evidence, Neroli ja So elixir tulivat yhteishintaan. Pieniähän nuo ovat, mutta ainakin tuoksu kestää pidempään kuin Seppälän hajuvesissä. Tilasin YR'ltä samalla jotain pientä synttäriarvontaan.. :)


Jos ei tarkkaan katso, niin tuota ruskeaa palloa ei välttämättä erota hiusdonitsiksi, mutta sellainen se kuitenkin on. Olen ostanut kesälle t-paitoja, mutta aika vähälle käytölle ne ovat jääneet huonojen säiden takia.. Tuossa siis Hamptonin pinkki-valkoraitainen t-paita ja H&M'stä ostin perus musta-valkoraidallisen t-paidan.


Ostin myös samalla kertaa Hamptonin shortsit. Ja löysin alennuksella tuon supersöpön kiroileva siili t-paidan niin sekin piti kotiuttaa. :3


Ja tämä paljon kohuttu kirja oli pakko hankkia myös luettavaksi. Luinkin sen kahdessa päivässä. Oma mielipide tästä kirjasta on hyvä, mutta olen kyllä parempiakin lukenut. Tarina on kyllä koskettava, mutta eri tavalla kirjoitettuna kirjaan olisi päässyt ehkä paremmin sisään. Tykkäsin kyllä tämän lukemisesta ja ehkä pysyn paremmin kärryillä kun luen uudemman kerran. Tästähän on tulossa elokuvakin. Ensi-ilta on heinäkuun 11. päivä ja uskoisin tarinan olevan koskettavampi elokuvana.. Täytyy käydä katsomassa. :)

 Tämä postaus on vain puolittainen, koska tänään käytiin äidin kanssa nokialla ja tuli taas ostiskeltua. Lisäksi ostin ihan kesäloman alussa itselleni kitaran ja siitä en ole ottanut kuvaa, kun onnistuin kielenkin siitä katkaisemaan, eikä kitara tainnut tulla oikeaan vireeseen viristymittarillakaan tai ei se siltä kyllä kuulostanut. Viisikielisellä kitaralla ei ole kyllä helppoa opetella soittamaan.. :D

Mukavaa viikon alkua kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)