torstai 6. helmikuuta 2014

Värikäs sekasotku

Kokeilin jotain uutta. Nimittäin kelmutusta. Lakkasin pohjalakan päälle kahta eri värilakkaa ja töpöttelin kelmupallolla ylimääräistä lakkaa pois tämän tutoriaalin mukaan. Itse efekti onnistui ihan hyvin ja aluksi tykkäsinkin siitä, mutta loppujen lopuksi se olikin liian suttuinen. Pidin näitä kaksi päivää kynsillä kunnes kyllästyin lopullisesti. Toinen vaihtoehtohan on, että töpöttelee lakkaa kynnelle kelmupallolla, kun nyt otin sitä pois kynneltä. Lopputulos voisi olla erilasempi. No ensi kerralla sitten. :)


Värimaailma on aika kylmä, niin kuin halusinkin. Joissain kohdissa ei ollut toista väriä tarpeeksi ja tulin sitten lisänneeksi sitä, mutta lakan raja näkyykin aika ikävästi. Tein nämä illalla enkä sitä huomannut silloin yhtään, mutta heti aamulla se pisti silmään.


Käytetyt kynsilakat
Lumene - Kynnenkorjaaja
Golden Rose Paris - 222
Rimmel - Strawberry Fizz
La Femme Beauty - Lilac cream
Flormar - Matifying Top-coat

Lisäksi käytin tuorekelmusta pyöriteltyjä palloja ylimääräisen lakan irrottamiseen kynneltä. Halusin nähdä kynnet mattaisina, joten päällyslakaksi valitsin flormarin mattapintaisen päällyslakan. Tyydyin lopputulokseen, enkä jaksanut enää laittaa kirkasta lakkaa, vaikka tuskin se mitään olisi muuttanut.


Mitäs piditte kelmutuksesta ja oletteko itse vielä kokeilleet tätä koristelutyyliä?


Olen ollut nyt keskiviikon ja torstain vallan kotona paranemassa oikein kunnolla, kun viikonlopun yksi kuumeinen päivä ei näyttänyt riittävän, sillä kuume nousi uudelleen tiistaina. Tein eilen marjaisaa uunijäätelöä, josta tuli ihan hyvää. Valitettavasti pakastimessa ei sattunut olemaan kuin yksi marjasekoituspussi ja mustaviinimarjat eivät oikein sopineet tuohon, mutta onneksi mukana oli myös mansikkaa ja vadelmaa.
Viettäkää kiva torstai (:
P.s Jaottelin tunnistepalkin kynsilakkamerkkien mukaan ja tein uuden palkin kaikille muille tunnisteille ;) Teen näitä ehkä vielä lisää jos jaksan kirjoittaa kaikkiin postauksiin värin tai vaikka koostumuksen. Millä tunnisteella te haluaisitte etsiä postauksia? Tietysti on vielä tuo hakukenttä mistä voi hakea millä vain nimellä..

2 kommenttia:

  1. Kynnet on hauskannäköiset ja tuo uunijäätelö saa kyllä veden kielelle... nam!

    Ei oo tullut kokeiltua kelmuilua, luulen että se on vaikeaa..

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja oli se kyllä hyvää :D
    Kokeile ihmeessä jos kiinnostuit lopputuloksesta, on todella yksinkertainen, nopea ja helppo koristelutyyli. Tutosta näkyy paremmin jos minun selityksistä ei tajunnut ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)