maanantai 17. helmikuuta 2014

Erilainen skitlette

Sissin blogista innostuneena päätin itsekin yrittää lakata kynsille skileten. Se ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, vaikka lopputulos olikin ihan siedettävä. Itse idea koristella kynnet näin on kiva, mutta en omaa niin hairaantunutta silmää lakata kynsiä eri väreillä ja koristelutyyleillä. Tämä nyt oli tämmöinen kokeiluversio. En ollut ihan varma miten lähteä tätä toteuttamaan, mutta ennen kuin huomasinkaan olin jo vihkoseeni lakkaillut ja miettinyt pääni puhki mikä näyttäisi hyvältä jokusen tunnin jos toisenkin. :D Ajankäyttöön saattoi ehkä vaikuttaa se, että olin samaan aikaan tietokoneella.. Tällaista kuitenkin sain aikaan.


En oikein tiedä mikä lakka näistä on kynsillä pääosassa. Kaikki on ikään kuin sekaisin. Ensin tarkoituksena oli tehdä leimaus vain nimettömään ja jättää etusormi ja pikkusormi yksivärisiksi. Keskisormeen ja peukaloon piti tulla nuo teippien avulla lakatut kolmiot, mutta ei kahdella värillä. 

 Ne näyttivät yksivärisinä jotenkin tyhjille ja päädyin tekemään dotting toolilla pilkut kolmioiden ympärille eri väreillä. Se oli kuitenkin virhe ja suoraan linjaan eivät sopineetkaan pyöreät pallot. Kompromissina lakkasin siveltimellä pisteiden päälle viivat. Pallot jäivät vähän näkymään alta, mutta näin tämä näyttää silti paremmalle.

Ennen kuin huomasinkaan olin myös leimannut etusormen ja tehnyt pikkusormeet samanlaiset kolmiot. Että näin tällä kertaa. :D


Tein nämä kynnet ennen ystävänpäiväkynsiä, mutta päivän tullessa lähemmäs päätin postata nämä vasta myöhemmin.

 Tykkään tästä väriyhdistelmästä tosi paljon, mutta jotenkin koristelut eivät iske. Tyypillistä, että kynnet joita suunnittelee kauan, eivät sitten kuitenkaan näytäkään niin kivoilta kuin piti. Ja nopsaan tehdyt  yksinkertaiset kynnet ovat usein mukavammat.


Ja taas vaihteeksi käytettyjä.
Lumene - Kynnentasoittaja
Depend - 310
H&M - Metallic Grey (leimaukseen)
Tiia Vanhatapio - Mercury
Bys - Astro Gold
Cesars - Pikakuivattava
Konad - Top coat, leimasin, pyyhin ja m65
Teippiä kolmioiden rajaukseen
Sivellin

Nyt on vielä muutama päivä aikaa vastata kyselyyn halutaanko jatkossa nähdä kuvaa näistä käytetyistä lakoista. Olisi kiva nähdä edes yksi pieni vastaus tuossa palkissa. Ihan lukijoiden iloksi näitä tänne luetteloin, niin olisi kiva nähdä mitä mieltä siitä ollaan.

 Sitten taas aiheeseen. Depend toimi hyvin, mutta kumma kyllä alkoi kuplimaan. Voiko siis sanoakaan, että toimi hyvin kun mikään muu lakka ei kuplinut. Täytyy kokeilla joskus uudemman kerran vähän varovaisemmin. Mercurya käytin lähinnä antamaan sitä samaa kiiltoa tuon Metallic Greyn päälle, kuin mitä muissa kynsissä on kun koostumus on sama.


Ylläri pylläri olin taas viikonlopun vuoteen omana kun flunssa iski takaisin. Tänään olin varmuuden vuoksi pois koulusta. Jos sitten taas huomenna jaksaisi palata sinne. :) Toivottavasti olo on parempi.

 Mitäs piditte tästä skiletestä? Vähän erilainenhan se on.

Hyvää alkuviikkoa kaikille ja muistakaapa vastata kyselyyn. (;

2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet:) Näissä on jo nähty ihan eri tavalla vaivaa kuin mun "menen sieltä missä aita on matalin"-kynsissä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkään silti paljon enemmän niistä yksinkertaisemmista kuin näistä missä on paljon kaikkea ylimääräistä :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)