perjantai 29. marraskuuta 2013

Mietteitä ja Saavutuksia

Ihanaa, tet-viikko on jo takana päin. Oli kyllä tosi virkistävä kokemus työelämästä. Se ei ole lähelläkään sitä koulun penkillä istumista ja taulun tuijottelua. Sai oikein tehdä fyysistä työtä ja se oli vaihteeksi tosi kivaa. Päiviin sisältyi tosi monipuolisia tehtäviä, vaikka olinkin sekatavarakaupassa. Välillä inventoitiin tavaroiden määriä, välillä hyllytettiin tavaroita, purettiin pakkauksia ja hinnoiteltiin tuotteita. Monta kertaa päivässä sai aina kuljettaa tyhjiä pahvilaatikoita ja muoveja roskiksiin.
Maanantaina oli hieman outoa olla töissä tutussa kaupassa, mutta tiistaina alkoi sujua jo paremmin. Jalat ja selkä hieman uupuivat ensimmäisten päivien aikana, kun ei ollut tottunut koko ajan kävelemään ympäriinsä ja nostelemaan tavaroita. Torstaina ja perjantaina alkoi jo tottua työrytmiin.
Keskiviikkona työt alkoivat luistaa kuin ''itsestäänselvyytenä'' ja itsekin osasi jo tehdä asiat oikein. Tietysti välillä piti pyytää apua vähän kokeneemmalta. :)
Painostavinta viikossa oli se, kun ei näkynyt yhtään myyjää tai tet-kaveria missään ja asiakas tuli kysymään jotain johon en tiennyt vastausta. Siinä sitten pyörin asiakkaan kanssa hakemassa jotain vähän fiksumpaa vastaamaan.

Jää kyllä vähän ikävä näitä töitä. :( Toisaalta on kiva päästä takaisin kouluun, toisaalta olisin vain voinut jäädä tekemään töitä. :D Jäi tosi positiivinen kokemus ja tuntuukin mukavalta tietää, että osaa tehdä jotain, eikä ole ihan avuton. Olisi kiva saada kesätöitä, monestakin eri syystä. Haluaa ansaita sitä omaa rahaa ja oppia vähän enemmän millaista se työelämä kokonaisuudessaan on jne. Viime vuoden keväällä tuli haettua töitä seitsemästäkin eri paikasta, tuloksetta. Toivottavasti täksi kesäksi saisi jotain, vaikka ihan yksinkertaistakin hommaa. Pitänee ajoittaa töiden haku vähän aikaisempaan ajankohtaan, kuin kevääseen.

Siinä olikin tarpeeksi tetistä. Vielä sen verran, että tettiläiset saivat ottaa kymmenen euron arvosta tavaraa viimeisenä päivänä (eli tänään) ilmaiseksi. Itse otin nuo seuraavat.


Pure Essentials Acai marja kylpysetti, Lipsolute mansikkahuulirasva, Eldorado Cookies (pakko oli ottaa jotain hyvää :) ) ja ripsi-/kulmaharja.

Tuossa kylpysetissä on kylpysuolaa, vartalokuorintavoide ja vartalovoide.


Sitten blogiasioihin. Postaukset ovat tosiaan ihan heittämällä vähentyneet. Viime viikolla panostin kokeisiin. Viikonloppuna kumpanakin päivänä menin ratsastamaan. Tällä viikolla tet. Aikani ei riitä kaikkeen. Tykkään toki laiskotellakin, ja siihen ei vain kuulu postausten kirjoittaminen. Olen taas innostunut lukemaan (ja se vasta kivaa onkin, kun siihen innostuu! :)) nyt kun kokeet loppuivat ainakin joksikin aikaa. 
Kynsiä en vain ole kirveelläkään jaksanut lakata. Viilaillut olen aina kun sattuvat lohkeamaan, mutta lakata en sitten jaksa, en millään. Minulla tuntuu olevan tällaisia kausia, jolloin joku asia vain jää, eikä sitä jaksa tehdä.
Koulun jälkeen yleensä teen ruokaa ja katson telkkaria ja teen läksyt. Sitten joko selailen puhelinta tai luen kirjaa, jonka jälkeen menen lenkille. Sitten vielä luen illalla, ehkä käyn jopa tietokoneella ja menen nukkumaan.
Kynsien lakkaamiseen kuluu vain niin paljon aikaa ja kun aikaahan on vain rajoitettu määrä, niin sen haluaa käyttää johonkin hyödylliseen (lenkkeily) tai lötköilyyn (TV, puhelin), harrastamiseen (tässä kohtaa ratsastus) tai vain rentoutumiseen (kirjat). Silloin kun tuntee lötköilleensä tarpeeksi ja on jo käynyt lenkillä ja haluaa hoitaa postauksen pois päiväjärjestyksestä tulee tänne kirjoittamaan. Sitten tajuaakin, ettei ole mitään postattavaa, koska ei ole lakannut kynsiä. Sitten jää vain selaamaan facebookia tai jotain muuta ja menee nukkumaan. Näin ne päivät ovat kuluneet tässä kuussa. Tuo pöydälläni lojuva kynsilakkalaatikkokaan ei innosta lakkaamaan, vaikka itse pulloja jaksankin tuijotella. :)

Tulipas nyt selitettyä oikein kunnolla ja tuttuun tapaan sekavasti. Kiva jos joku jaksoi lukea kaiken. :)


Tähän loppuun vielä kuva The Body Shopin mansikkaisesta vartalotuoksusta. Kerrassaan ihana tuoksu. :D Äiti toi tämän tuliaisena työmatkaltaan virosta.


Nyt toivotan kaikille oikein kivat viikonloput! :) 
P.s lakkausideat eivät olisi pahitteeksi (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)