sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kynsilakanpoistoaineiden Testailua Osa 2

Vihdoinkin pääsin postaamaan. Tässä on ollut taas kaikenlaista ja edellinen postaus olikin tasan kaksi viikkoa sitten. Myönnettäköön, olen ollut hyvin laiska kynsien suhteen ja en ole tehnyt niille yhtikäs mitään tämän kahden viikon aikana. Ehdin kyllä laittaa aluslakan, mutta jouduin ottamaan sen heti keskiviikkona pois, kun olimme tutustumassa leipuri-kondiittorin ammattiin.

Nyt yritän parhaillaan skarpata tämän blogin suhteen, mutta valitettavasti minulla on ensi viikolla semmoiset neljä kappaletta kokeita... :( Sen jälkeen helpottaa kun tulee työhön tutustumisjakso, joka kestää siis viikon verran. 
Ratsastamassa olen myös käynyt, mutten kovinkaan montaa kertaa, koska illat ovat arkisin liian pimeitä..

Nyt loppuu selittely ja pääsenkin Kynsilakanpoistoaineiden Testailua Osaan 2.
Tällä kertaa poistin kynsiltä glittersandwichit perinteisesti vanulapulla hinkkaamalla.
Koitan jättää sepitykset pienempään, että ehdin nukkumaankin ennen ruotsin koetta. -.-


Ensiksi poistin peukalon ja vasemmalla puolella näkyykin tuo ''hieman'' lohjennut lakkaus.
Ultra Compactilla sai kastella vanulapun oikein kunnolla ja sitten painella kynttä ihan kovakouraisestikin. Miellyttävintä tässä touhussa oli tuo niin ihana mansikkainen tuoksu :)
Oikeanpuolimmaisessa kuvassa näkyy kynsi ja kuinka paljon vanulappu kului poiston yhteydessä.

Arvosanoja
Tuoksu 10
Poistavuus 9-
Lopullinen arvosana 9½


Sitten etusormen kynteen, jonka poistin Sencellä. Tätä kynttä sain hinkata ja lutrata aika paljonkin poistoaineella. Eikä tuoksukaan ollut kovin miellyttävä. :(

Tuoksu 7-
Poistavuus 7+
Lopullinen 7


Sitten keskisormeen. Vuorossa X-tra. Tätä oli melko tuskaista haistella poiston yhteydessä, mutta onneksi kamalan hajun kanssa ei tarvinnut kärsiä kauaa, sillä poistaminen oli melko kivutonta.

Tuoksu 6 (kaikkein vahvin)
Poistavuus 10-
Lopullinen 9-


Nimettömän poistin Farmasin kynsilakanpoistoaineella. Tuoksu oli mukavan sitruunainen ja ei haitannut, vaikka joutuikin painelemaan kynsiä melko kauan. Annettakoon se kuitenkin anteeksi, sillä tämähän on myös hoitava poistoaine. Ja kaikkeahan ei voi saada yhtä aikaa. :) 

Tuoksu 9½
Poistavuus 8-
Lopullinen 9-


Viimeiseksi vielä pikkusormen kynsilakanpoistoaine. Rainbow oli tosi tehokas ja vaikka tässä ei ollutkaan mitään tuoksua mukana, niin asetonin tuoksu ei silti ollut pistävä. Tällä oli yllättävän helppo ja nopea poistaa lakkaus kynneltä. (Saattaa kyllä johtua myös kynnen koosta..?)

Tuoksu 8½
Poistavuus 9½
Lopullinen 9+

Siinä oli omat mielipiteeni näistä kynsilakanpoistoaineista. Lopulliseen arvosanaan vaikuttivat hinta-laatu suhde, tuoksu, poistavuus ja saatavuus kaupoista.

Mitäs piditte postauksesta? Mikäs on teidän lemppari kynsilakanpoistoaine?
Tämän testin mukaan minun taitaa olla tuo Ultra Compact. Rainbow tuli hyvänä kakkosena. Farmasi jäi kolmanneksi hieman kalliimman hintansa takia ja jakoi kolmannen sijan X-tran kanssa, joka menetti pisteitä kamalan hajun takia. Viimeiseksi jäi Sence.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)