keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Mint Way

Nämä mintun väriset kynnet toimivat syttärikynsinäni. Seppälän oma lakka Nails - Mint Way oli sopiva koostumukseltaan, kuivui mattapintaiseksi. Väripigmentti oli kuitenkin sen verran laimea, että piti lakata kolme kerrosta, ennen kuin oli tarpeeksi peittävä. Toisena vaihtoehtona olisi ollut lakata alle valkoista, mutta säästelin sitä tällä kertaa. 

 Koristeluita tulin miettineeksi muutaman päivän. Tiesin jo haluavani jotain mustaa, kunnes lopulta päädyin yksinkertaisiin leimoihin konadin laatsta m57. Yllättävää kyllä, en onnistunut pilaamaan yhtään leimaa, vaikka edellisestä leimauskerrasta on jo tovi.


Tykkään tosi paljon noiden seppälän kynsilakkojen siveltimistä. Varmaan olen sanonutkin sen jo sata kertaa, mutta sillä leveällä sudilla on vain niin mukavaa lakata. Kynsinauhoille ei paljon eksy sotkuja, jotka pitäisi siivota.


Kuvat sain kivasti otettua vielä ulkona, vaikka päivät ovat kovaa vauhtia lyhenemässä. Nytkin on yhdet koristelut kynsillä ja pitäisi saada nekin kuvattua ennen kuin lohkeavat. Tein vaihteeksi manikyyrin, mutta siitä lisää sitten myöhemmin. :)


Olen saanut lukiossa vähän paremman vaihteen päälle. Läksyjen kanssa voisin ehkä vielä vähän skarpata, mutta nekin menee jo paremmin. Viikonloppuna täytyy saada kirjoitettua suurin osa äidinkielen esseestä valmiiksi, ettei mene sitten koko ensi viikkoa siihen, kun perjantaina on palautuspäivä. Koeviikkoon on enää kaksi viikkoa jäljellä, joten täytyy pikku hiljaa alkaa lueskelemaan. Olen suurin piirtein jo rutiinissa mukana, mutta osa asioista (etenkin matikassa) ei oikein uppoa tietoisuuteen. 

 Kaikkein häiritsevintä on, että joka kurssissa opiskelemme koko kurssin kirjan loppuun. Luku-urakka on siis karmean pitkä ennen koeviikkoa. Varsinkin matikassa, ehdin unohtaa moneen kertaan kirjan ensimmäiset laskut. Toivottavasti opin asiat viimeistään kertaustunnilla...

Kynsistä tuli kuitenkin mukavan pirtsakat tähän harmaaseen arkeen. :)
Huomenna on uusi koulupäivä, niin painunkin tästä nukkumaan ja toivotan vielä mukavat keskiviikot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)