sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Vinoa ja vihreää

Kynsien pituus oli juuri mainio manikyyrin tekoon ja tällä kertaa kaivoin kokoelmastani ainokaisen China Glazeni. Ihanan kultaisenvihreän Cha cha cha'n. Voi kun minulla olisi tämän merkin lakkoja enemmänkin, ne ovat niin täydellisiä laadultaan.
 Ainoastaan siveltimessä on parantamisen varaa. Minulla kun on aika leveät kynnet, niin sivellinkin saisi olla leveämpi. Muuten oikein mainio lakka. Tietysti on hyvä, että kapeakyntisetkin saavat lakattua kyntensä kun sivellin ei ole niin leveä, että peittää jo sormetkin. Minulla on ennemminkin nakkisormiongelma kuin se, että sivellin olisi liian leveä. :D


Ranskispohjana käytin tuttua Essien Sugas Daddya. Olin lakannut sillä jo aiemmin, kun aluslakkani vetelee taas kerran viimeisiään ja jouduin lakkaamaan pohjalle Rimmelin Base & Top coatia, joka on jo aivan liisteriä. Ei kuitenkaan kuplittanut pohjalle ja kuivuikin ihan kivasti. Saatuani manikyyrin kuitenkin valmiiksi, alkoi lakkaus pian halkeilla pohjaa myöten tuon Rimmelin takia... Täytyy ostaa jossain vaiheessa taas uutta aluslakkaa.


Kerrankin sain lakattua kaikki koristeet ja värit kerralla. Sain vain yhtenä iltana päähäni, että nyt haluan näille kynsille manikyyrin ja tiesin, että on jo aika päästää Cha cha cha pimennostaan päivänvaloon. En tehnyt ihan perinteistä mania, vaan vinomanikyyrin. En olekaan aikoihin tehnyt vinomania. Suojasin vähän teipillä sormia, ettei kaikki valuisi tai sivellin sohaisisi väriä sormiin, kun en jaksanut alkaa illalla puhdistelemaan suurempia sotkuja.

 Lakkasin nopsaan kaksi kerrosta China Glazea kynsien kärkiin ja pian jo vetelin mustat ja valkoiset viivat kärkien rajoiksi. Aikaa kului vain noin 40 minuuttia koko lakkaukseen päällys- ja aluslakat mukaan lukien. Ihan kelpo suoritus. Seuraavana päivänä oli kauniit kynnet jo valmiina, kun olin sattunut illalla luovalle tuulelle. :)


Kuvia napsin ulkona auringonvalossa. Cha cha cha sai kauniin kimalteen auringonpaisteessa, mutta jotenkin tykkäsin varjokuvista enemmän, kun niissä vihreä väri näkyi luonnollisemmin. Tässä kuvassa näkyykin vähän jos tarkkaan katsoo, konadin päällyslakan kuplittumia, kun alkaa jo thinneriä kaipailla.


Tuon Sugar Daddyn reunat näkyvät vähän ikävästi, kun lakkaus on jo kahden päivän ikäinen ja sitä on korjailtu kärjistä ja tyvestä. En huomannut siivoilla tyven rajoja ja näissä varjokuvissa ne vähän pistää silmään. Peukalo oli vähän liian typerän näköinen korjausten jälkeen niin jätin sen vallan pois kuvista. 

Mitäs piditte vihreästä vinomanista? :)

 Lukio rullaa rullaamistaan ja yritän pyöriä mukana niin hyvin kuin jaksan, vaikka aina tietysti on vähän parantamisen varaa. Psykologiassa otettiin selvää opiskelutekniikasta ja minulla se on selvästi väärä. Opettelen enemmänkin asioita ulkoa, kuin ymmärrän niitä tai asian kokonaisuutta. Täytyy siinäkin ruveta skarppaamaan ja alkaa ymmärtämään enemmän kuin vain ulkomuistista vedellä vastauksia...

Nyt painun suihkuun, kun tänään tuli käytyä ratsastamassakin. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! (:

7 kommenttia:

  1. Kivannäköinen vinoranskis! Essien Sugar Daddy ei petä, se on mullakin ollut jonkin verran käytössä ja hyväksy havaittu. Ihan hauska myös tuo Chinan vihreä lakka :)

    Mulla on varmasti sama "oppimisvika" että opin pikemminkin yksittäisiä asioita kuin kokonaisuuksia... (Joskaan nyt en enää ole koulussa.) Siitä johtuen reealiaineet olivatkin mulla aikoinaan aina vähän heikommat kuin kielet ja matikka. Voisikohan kokonaisuuksien ymmärtämistä sitten jotenkin oikein opetella..?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sugar Daddy on tosiaan se luotto ranskislakka :)

      Niimpä. Syväsuuntautunut opiskelutekniikka oli se oikeanlainen ja siinä asia pyritään liittämään jo aikaisemmin opittuun ja opitut asiat olisi hyvä osata selittää omin sanoin, eikä ulkomuistista. Toinen opiskelutekniikka oli pintasuuntautunut ja minulla tuli testin pisteet vallan siihen. Pintasuuntautuneessa asiaa ei sovelleta vanhaan tai välttämättä ymmärretäkään, mutta asia opetellaan ulkoa. Netistä saat haettua noilla kahdella termillä lisää tietoa. Opettaja sanoi vinkiksi, että aina kappaleiden lukujen jälkeen kannattaa kerrata mielessään oppimansa ja yrittää ymmärtää kokonaisuus ja miettiä, että mitähän kaikkea nyt opin tuosta kappaleesta. Sanoi myös, että ennen uutta asiaa kannattaa miettiä jo valmiiksi mitä tietää aiheesta ja sitten liittää uutta asiaa vanhoihin tietoihin sitä mukaa kun tulee.
      Toivottavasti tajusit jotain sepustuksistani :D

      Poista
  2. Tavattoman kaunis Cha cha cha! Olen niin vihreän ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä itse ihanuus :) Varmasti upeimpia vihreitä lakkojani. Minäkin olen vihreän ja kaiken epätyttömäisen ystävä. Sininen ja vihreä on niitä lempivärejä, mutta on välillä kiva jotain pinkkiäkin laittaa. :D

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Hello, This is Daisy from Born Pretty Store , I had visited your IG, and it’s really awesome! We are a Nail Art retailer specialized in all kinds of latest nail art items and cosmetics. We would like to send you some free products to test : ) Are you interested in reviewing them for us?If you are interested in reviewing our products, please feel free to contact me. bornprettyblog(at)gmail(dot)com : )Look forward to your reply. Thank you & best regards Daisy

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)