maanantai 10. maaliskuuta 2014

Skitlette part 2

Viime postauksesta on taas vierähtänyt viikko ja nyt viimein tartuin itseäni niskasta kiinni ja tulin kirjoittamaan. Kahdet kynnet ovat tällä hetkellä julkaisematta ja tässä postauksessa näettekin niistä toiset.

 Lauantaina vietettiin siis naistenpäivää ja päätin lakata tyttömäiset kynnet. Värinä tietysti vaaleanpunainen ja päätinkin yrittää skitletteä toisen kerran. Pääosaan pääsi Classics - Metallic lakka nro. 15. Sitä lakkasin kolmeen kynteen. Nimettömään lakkasin valkoista ja sen päälle vaaleanpunaiset ruusuleimat ja keskisormeen IsaDoran tekstuurilakkaa. Rekvisiittana tällä kertaa toimi kultainen kaulakoru.


Ainiin, ja etusormeen läiskäsin vielä hopeisen siirtokuvan, kun se tuntui vielä siihen sopivan. Ajattelin vielä laittaa jotain strasseja tai lisää siirtokuvia, mutta tulin tulokseen 'vähemmän on enemmän' ja näinhän se on. ;)

Aika paljonkin onnistuneempi kuin edellinen skitlette. Tykkäsin tästä väriyhdistelmästä ja siitä kun yksi kynsi on eri värinen, muttei kuitenkaan leimauksen ansiosta eroa paljoa muista. Seuraavalla kerralla voisin kokeilla vielä vähän rohkeampia sävyeroja, jos uskallan..


Viime viikonloppuna huomasi selvästi, kuinka kesä on tulossa. Ilma oli ihana lämmin, vaikka tuulesi aika paljon. Nurmikot alkaa vihertää ja maa ei näytä enää niin ankealta. Kevätkelien kunniaksi pyöräilin sunnuntaina vähän. Tosin pyöränpumppu on hukassa ja kumit oli aika tyhjiä. :/

 Yhteishaun suhteen jouduin sitten jäämään lähimpään lukioon, kun Rautalammille on kuitenkin melko pitkä matka. Ja ratsastamaan pääsen täälläkin, mutta silti se painaa vähän mieltä. Kuvittelen vain millaiset seuraavat kolme vuotta minulla olisi, jos olisin sinne hakenut. Ehkä sitten ensi keväänä uusi haku..


Käytetyt lakat ja tarvikkeet.

Lumene - Kynnentasoittaja
Classics - Metallic 15
IsaDora - Pink Crush
Wet n Wild - French white crème
Konad - Vivid pink ja Top coat
Leimasin, pyyhin ja laatta m65
Adeninan siirtokuvia

Jotkut sanovat noita Classics'n lakkoja Golden Rosen lakoiksi. Itse en löydä mistään kohtaa pulloa sen logoa tai nimeä ylipäätään. Minusta tuo on aivan oma merkkinsä. Korjatkaa jos olen väärässä.

 Oli siis miten oli, Classics peitti hyvin kahdella kerroksella, mikä noissakin kynsissä on. Koostumuksen takia, pientä raidoittumista on havaittavissa ja paksuilla kerroksilla alkaa kuplittamaan, niin kuin peukalossa hieman, jonka piilotin kameralta. Kuivuu nopeasti ja on hyvä levittää kynnelle. IsaDoran lakka tuttua luottolaatua ja siveltimen ansiosta en joutunut siistimään reunoja ollenkaan. Kaksi kerrosta sitäkin.

Wet n wildin valkoinen oli aika huonolaatuinen tällä kertaa, sillä yritin saada kynnelle hyvin ohuet kerrokset lakkaa, ettei vain kuplittaisi ja se levittyi tosi huonosti kynnelle. Sivellin on myös liian suorakulmainen ja ohut. Kolmella ohuella kerroksella selvittiin loppuun. Sen päälle leimasin Konadin Vivid pinkillä koko kynnen ruusukuvion, joka ei ihan onnistunut. Jouduin korjaamaan sitä ohuella siveltimellä ja valitettavasti lopputuloksesta tuli vähän sekava. :( Mutta pääasia, että kuvio sentään erottuu.



Mitä piditte tästä skitletestä? Seuraavat kynnet ovatkin yksiväriset ja vähän tylsemmät. Ne teinkin jo loman aikana, kun nämä ovat vain pari päivää vanhat ja vieläkin kynsillä. Mitäs taas seuraavaksi keksisi.

Nyt painunkin tästä suihkuun ja lukemaan Nälkäpeliä ja viettäkääpä kiva maanantai, jos maanantai nyt sellainen voi olla.. :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)