sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pientä päivitystä

Ja taas on viikko kulunut viime postauksesta. Varastossa olisi kyllä ollut aineet postaukseen jo viikolla, mutta en vain saanut aikaiseksi. Yhdet kynnet on kuvattu edellisen postauksen jälkeen ja sen jälkeen kynnet lohkesivat (vaihteeksi...) vähän lyhyemmiksi ja nyt yritän taas kasvattaa niitä. Olisi mahtavaa saada ne edes saman pituisiksi, mutta tällä hetkellä oikeassa kädessä on vain pikkusormi siedettävän pituinen ja vasemmassa pikkusormen lisäksi nimetön. Kaikki loput kynnet ovat lyhyitä tai oudon epämuodostuneita.. Eipä siis ole hirveästi huvittanut niitä lakkaillakaan.

 Nyt sitten tähän postaukseen. Kävin Nokialla kavereiden kanssa viime viikon torstaina ja tallaista tuli mukaan. (Ei onneksi kynsilakkaa, kun nämä nykyisetkin saisi joten kuten siedettävään määrään..)


Eli ostin uutta lämpösuojaa hiuksille, vaikka joululahjaksi saatua suihketta vielä onkin jäljellä.. Mutta eihän sitä tiedä kuinka pian se loppuu.. :) Ja toinen ostos oli Satin Circus - Expectations levy, eikä ollut heräteostos.


Kolmas ostos oli Annon Mummola -pussilakanasetti. Tätä olen katsellut jo joulusta asti ja nyt sen ostin kun oli tarjouksessa kympin halvempi. Kivan keväinen kuosi. (:

Perjantaina leivoin myös kuppikakkuja Red velvet pohjalla. Päälle kuorrutin vaaleanpunaista kuorrutetta.


Näistä ajattelin kirjoittaa teille ohjeenkin, jos kiinnostaa? Minusta onnistuivat ihan hyvin. :) Kuorrutus on vain tosi makeaa ja sitä taisikin tulla osan päälle vähän liikaa..

Seuraavaan postaukseen koitan saada sitten niitä kynsiä. Olisiko kenelläkään vinkkejä kynsien kasvattamiseen? Olisi mukavaa päästä taas lakkaamaan yhtä pitkiä kynsiä, mitkä minulla oli kesälomalla. :)

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)