maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 parhaat

Kotiin päin lähdimmekin päivää myöhemmin kuin oli suunniteltu. Oli kyllä hienoa olla pohjoisemmassa joulu, kun oli paljon lunta :) Ainakin 2 ensimmäistä päivää, sitten alkoi sää muuttua leudommaksi ja lumet hiljalleen sulaa.. :(
Lakkasin kynnet kerran mökillä, vaikka olinkin pakannut mukaan yli 20 lakkaa. Tuntuu, että kynnet ovat taas hyvässä kasvuvauhdissa ja eivät lohkea niin helpolla kuin minulla yleensä.. Saapa nähdä kuinka pitkiksi saan ne kasvatettua.

Tähän postaukseen kerään omasta mielestäni parhaita lakkauksia tältä vuodelta. Varautukaa siis kuvatulvaan. Kuvia selaillessa huomasin selvästi lakkaustaitojen parantuneen ja kynsien mallikin muuttui pyöreämmästä neliöiksi, mistä tykkään hirmu paljon. :)

Tammikuu


Helmikuu




Maaliskuu



Huhtikuu



Toukokuu




Kesäkuu




Heinäkuu






Elokuu




Syyskuu





Lokakuu



Joulukuu



Skippasin marraskuun, koska silloin lakkasin vain yhden kerran kynnet, eikä ne mielestäni olleet niin hienot, että olisivat päässeet tänne listalle :)

Yhdet kynnet on odottamassa postausta ja ne varmaankin vielä lisään tähän kuvalistaan. :)
Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta, eikä ollut aivan turha.
Seuraavaan postaukseen tulee varmaan kuvat joululahjoista :)
Oikein ihanaa maanantai-iltaa kaikille! :D

4 kommenttia:

  1. Pingviinit ja käsin maalatut ruusut on mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
  2. Ruusut kuuluvat minunkin lemppareihin. :) Pingviineihin olen jo vähän ehtinyt kyllästyä.. mutta jos tekisi niistä uuden version, niin ehkä niitä jaksaisi taas katsella :D Tykkään myös noista nuottiavain -kynsistä, vaikka pohja voisi olla vähän erilainen (:

    VastaaPoista
  3. tosi kiva tää uus ulkoasu!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)