keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Suomikynnet

Nyt niihin itsenäisyyspäivän kynsiin. :) Värimaailmana toimi tietysti sininen ja valkoinen. Päätin lakata toisen kerran Wild & Mildin Snow white -lakalla. Viime kerralla se kun tuppasi kuplittamaan niin paljon. Tällä kertaa laitoin jo suosiolla tosi ohuet kerrokset ja onneksi ei sitten juuri kuplittanutkaan. :) Vaikka lakkasinkin ohuita kerroksia jo kaksi kerrosta tuntui riittävältä minun silmääni. Tarkempi olisi laittanut kolmannenkin.


Lakkoina käytin:
Rimmel - Base & Top coat
Wild & Mild - Snow white
Golden Rose matte velvet - 103
Art Club - Valkoinen
Flormar - GL01
Konad - Top coat
Cesars - Pikakuivattaja

Olen niiin rakastunut noihin Golden Rosen matte velvet lakkoihin. Tajusin sen vasta nyt, vaikka olen
 niistä aiemminkin pitänyt. Ne ovat vain niin hyvälaatuisia halpislakoiksi ja hintakin taisi olla juuri siinä kahdessa eurossa. Peittävät kerroksella (ainakin suurin osa näistä) ja kuivuvat nopsaan. Sivellinkin on ihan sopiva. Lakkaa riittää yhdessä pullossa 11,5 ml. Kynsillä päällyslakan kanssa näkyy ihanaa piskuista kimaltavaa shimmeriä. Normaalisti onkin nimensä mukaan mattainen ja hieman tummempi.
Tarviiko vielä kehua? :) Yksi huono puoli näissäkin on. Ovat jo loppuneet valikoimista. :(


Hieman liian paksu tuo sivellin on suomiristin tekoon, mutta juuri ja juuri sekin mahtui kynnelle.


Paljoa en ole uusia lakkoja ostellut. En vaikka joulu lähestyy. Mutta tämän yhden halusin ostaa, ensiksikin siksi, ettei minulla ole vielä yhtään neliöglitterlakkaa ja toiseksi, koska näin Saran blogissa tuon ihanan valkoisen manikyyrin. :) Tämä flormar maksoi tutusti sen 1,99e/kpl tai 5e/3kpl Tokmannissa.

Satun olemaan hyvin hajamielinen ihminen ja illalla kun ennen nukkumaanmenoa suunnittelin vähän etukäteen millaiset kynnet teen, unohdin pullon korkin auki. Ja ihan kunnolla vielä. Sivellin vain ylsi lakkaan, mutta yhtään kierrettä korkki ei ollut mennyt syvemmälle (jos ymmärrätte mitä puhun :D).
Aamulla äiti sitten siirteli lakkoja pöydältäni ja vahingossa sitten kaatoikin kyseisen lakan, kun luuli korkin olevan kiinni :'D Lakkaa ei paljoakaan valunut pöydälle mutta oli kyllä kiva huomata, ettei lakan koostumus ollut (ainakaan omissa silmissäni) muuttunut yhtään, vaikka oli ehtinyt ''hapettua'' yön yli. En kyllä tiedä kuuluisikokaan muuttua, mutta hyvä ettei muuttunut :)


Halusin vähän erilaisen manikyyrin kuin viime vuonna, mutta silti kunnon itsenäisyyspäivän kynsillä kuuluu näkyä nämä kaksi väriä tai Suomen lippu. :) Nimettömään ja peukaloon yritin saada mahdollisimman hyvät ristit tuon Golden Rosen omalla siveltimellä, mutta tietysti sitä oli pakko vähän korjailla ohuemmalla valkoisella siveltimellä.


Halusin kokeilla tuota uutta flormarin glitterlakkaa ja päädyin sitten lakkaamaan sillä kokonaan nuo valkoiset kynnet ja sitten yritin lakata vähän liukuvärimäisesti (onko tuo edes sana?) keksisormen tyveen.


No mitäs piditte kynsistä? :D Millaisia itsenäisyyspäivän kynsiä olette tehneet?


6 kommenttia:

  1. Tosi hienot! :) mulla oli ajatuksena tehdä jonkinnäköset suomikynnet, mutta sitten ne vähän jäi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) meinasin itsekin melkein jättää väliin, mutta ehdin sitten kuitenkin. Nyt pitäisi keksiä jotain uutta taas :D Ja kyllähän sitä vieläkin voi suomikynnet tehdä, vaikka itsenäisyyspäivä meni jo ;)

      Poista
  2. Oi, tosi kivoja kynsiä oot tehny! Sait uuden lukijan :)

    Jos kiinnostaa, niin käyppä kurkkaamassa mun kynsiblogia :)
    http://nail-days.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin. :) Kävin kurkkaamassa (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)