tiistai 31. joulukuuta 2013

Uusi vuosi, Uusi ulkoasu

Blogia vilkaisseet ovat jo ehtineet nähdäkin uuden ulkoasun. :) Tosi siniseltä näyttää ja se sopiikin hyvin talveen. Sininen on myös yksi lempiväreistäni. Katsotaan koska kyllästyn ja orjuutan kaverini taas tekemään uuden ulkoasun bannereineen... Ei vaan, tykkään tästä toosi paljon :D Kiitokset vielä!

En vielä laita joululahjojen esittelyä, kun puuttuu vähän kuvia ja blogeja lukevat ovat varmaan aivan täynnä joululahjojen esittelyä muutenkin. Itse en varmaankaan edes tekisi mitään joululahjapostausta, jos minulla olisi muuta postattavaa. Mutta olen valitettavasti aika laiska bloggaaja ja siksi täytyy käyttää hyväksi kaikki mahdolliset postaukset mitä keksii (koska omistan myös huonon mielikuvituksen, enkä keksi uusia asioita kovin helposti).

Nyt siis esittelenkin tämän vuoden viimeiset kynnet, joista tuli lumiset.


Kun aloin näitä kynsiä tekemään, aikeissani oli tehdä aika eri tyyppiset kynnet, mutta näistä tulikin vähän hempeämmän lumiset, kuin se räikeämpi versio mielessäni. Ehkäpä parempi näin, etten mennyt lisäämään yhtään enempää. :)


Pääosassa tässä manikyyrissä ovat IsaDoran Sugar Crush -tekstuurilakat Diamond Crush ja Turquoise Chrush. Leimasin vielä nimettömään ja peukaloon lumihiutaleet ja niiden keskustaan liimasin kirkkaalla lakalla siniset strassit. Toisiin kynsiin liukuväriefekti onnistui paremmin kuin toisiin. Manikyyristä saa aina vaikutelman pitemmistä kynsistä, kuin ne oikeastaan ovat. :)


Sain valitettavasti vähän huonoja kuvia, kun kamera ei millään suostunut tarkentamaan kunnolla kohteeseen. 
Mökillä ollessani kynnet alkoivat vahvistua ja muuttuivat normaalista pehmeämmästä ja taipuvaisesta kynnestä paljon kovemmiksi. Syytä en tiedä, mutta kynnet tuntuvat selvästi vahvemmilta. Juuri kun kirjoitin tästä edelliseen postaukseen, että kuinkakohan pitkiksi saan kynnet taas kasvatettua, niin teloin etusormeni lusikkaan (luit oikein) ja se napsahti reunasta poikki. Eihän siinä sitten auttanut kuin viilata taas vähän lyhyemmäksi... Kun kynnet nyt ovat näin kovia, niin saattavat oikein kovuuttaan napsahdella poikki. Täytyy olla jatkossa vähän varovaisempi, jos kynnet pysyvät yhtä kovina kuin nyt.


Sitten käytettyjä lakkoja
Rimmel - Base & Top coat
Essie - Sugar Daddy
IsaDora - Diamond Chrush ja Turquoise Chrush
Art Club - Valkoinen (korjailin vähän lumihiutaletta)
Konad - Valkoinen ja Top coat
Stasseja
Konad - m59, pyyhin ja leimasin
Meikkisieni


Kello lähestyy kahtatoista. Alkaa taas uusi vuosi. Kiitos kuluneesta vuodesta lukijoilleni ja kaikille muillekin! :)


Hyvää Uutta Vuotta 2014! :D

2 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet ja iloitsen lemppari-pingviinistäni bannerissa:) Hyvää alkanutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas :) Onhan ne aika söpöt :D Ja kiitos samoin!

      Poista

Kiitos kommentista! :)