tiistai 14. tammikuuta 2014

Arvontavoitto ja ostoksia

Viime viikolla sain kivan paketin postista. Voitin nimittäin Sonnelan arvonnassa OPI:n San Francisco minilakkasetin. Settiin kuuluu 4 lakkaa. Muir Muir On The Wall, Peace & Love & Opi, First Date At Golden Gate ja In The Cable Car-Pool Lane.


Paketti oli näin iso, vaikka pulloissa on lakkaa vain 3,75 ml. :D Eli todellakin pikkuruisia pulloja ovat. Tiesin kyllä, että ovathan ne pieniä, mutta oli pakko vain nauraa kun ne sai käteensä :'D Kun tulivat vielä noin isossa paketissa. Pieniä tai ei, nämä ovat kuitenkin ensimmäiset OPI:n lakkani ja näitä täytyy pitää kuin kukkaa kämmenellä, onhan OPI yksi suosituimmista lakkamerkeistä. 


First Date At Golden Gate, Muir Muir On The Wall, In The Cable Car-Pool Lane ja Peace & Love & Opi.
Ensimmäinen on selvä creme ja toinen on ainakin omaan silmääni vähän punertava, vaikka violetiksi shimmerlakaksi tätä on sanottu. Luulin In The Cable Car-Pool Lanea cremeksi, kunnes luin Rakkaus Kynsiin -blogista, että tässä on muka shimmeriä. No kyllä ne shimmerit sitten valoa vasten alkoivat erottua, kun lakkapulloa käänteli. Mutta tosi hyuomaamattomia olivat. En olisi varmaankaan tajunnut koko asiaa, ellen olisi lukenut sitä. :)


Siinäpä ne sitten. Arvatkaas mikä on mun lemppari? :)


Tein viime viikon tiistaina myös ensimmäistä kertaa tilauksen Adeninaan. Siellä olen jo pitkään himoinnut Oumaxi akryylimaaleja ja nyt viihdoin sain ne kotiutettua. Mukaan lähti myös sivellinsetti ja siirtokuvia. Tilasin samalla myös strasseja kun maksoivat vain euron. Ilmaiseksi sain mukaan yhden siirtokuva-arkin kiitokseksi tilauksesta. :) Adeninan paketti olikin jo torstaina postilaatikossa. Nopeaa toimintaa. :D


Viime viikolla käytiin myös äidin kanssa vähän ostoksilla. Tokmannissa ja cittarissa. Tokmannista löysin tarjouksesta kaikki Lumenen Gloss & Care -lakat 2,90e/kpl. Vanhat aluslakkani kun ovat jo niin huonoja ja muistin tämän olleen kiva, joten nappasin sen mukaan.
Cittarista löysin nuo kivat turkoosit tennarit kesälle.


Nyt on ollut taas vähän hiljaisempaa blogin puolella.. Ei vain aika riitä, ei ole innostusta tai postattavaa.
Noh, yhdet kynnet olen sentään tehnyt. Innostuin nimittäin noista akryyliväreistä. :D 
Sitä odotellessa.. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)